Emrah sonucu yetersiz buldu

TEB İlgisiz Bankacılık; Kullanıma Açılamayan Kart.

TEB İlgisiz Bankacılık; Kullanıma Açılamayan Kart.
07 Mayıs 2024 14:58

Kredi kartım güvenlik sebebiyle geçici olarak kullanıma kapatılmış. Uygulama üzerinden açamıyorum; 'kart statüsü uygun değil' uyarısı alıyorum. Telefon şubesiyle iletişime geçtim; oradan da açamadılar. Bu arada bu konuda arandığımı belirttiler. Ancak herhangi bir arama almadığımı düşünüyorum. Kartı telefon şubesiyle de kullanıma açamayınca saat 13:30'da Bursa Nilüfer Şubesi'nden aranmak üzere randevu oluşturuldu. Saat 14:30 oldu, üçüncü defadır telefon şubesiyle görüşüyorum. Ben şubeyi arıyorum ama cevap alamıyorum. Şubeden arayan olmadı hâlâ. Mağazadayım, ödeme yapamıyorum; yaklaşık iki saattir bekliyorum. Tekrar bir randevu oluşturduk aranmak için. TEB ile böyle bir durumu yaşayabileceğimi hiç düşünmezdim. Günümü rezil ettiniz.

07 Mayıs 2024 15:14

TEB yeter diye düşünürken düştüğümüz haller... 1 saatlik yoldan eşim geldi mağazada başka kartla ödemeyi yapabilmemiz için. TEB'de de yoğunluktan bana sıra gelirse, müsait olunursa birileri arayacak galiba. Telefon şube kartı açamadı, fiziksel şube telefonla arayacak; o da açamazsa şubeye çağıracaklardır diye tahmin ediyorum. Şube'de muhtemel senaryo: Sıra numarası al, kimlik kontrolü, kartınız kullanıma açılacak onaylıyor musunuz? Kartı 'kapatmak için' onay verip başka banka kredi kartı için limit açmak daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

07 Mayıs 2024 15:22 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Burak

Merhaba sorununuz çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum

Emrah

Merhaba. Sanırım 1 hafta kadar sürdü sonrasında herhangi bir bilgilendirme vb gelmeden; uygulamaya girdiğim bir gün açılmış olduğunu fark ettim. Ama çözülene kadar banka da aramadı ben de bankaya ulaşamadım.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
16 Ekim 2024 08:29
TEB Kredi Kartı Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

Seda
12 Mart 2024 12:44
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

BDDK Kararına Rağmen Kredi Yapılandırmasında Yaşanan Sorun

Uğur