Deniz sonuçtan hiç memnun değil

TEB Fon Transfer Ücreti 766₺ Ücret Kesiyor.

TEB Fon Transfer Ücreti 766₺ Ücret Kesiyor.
25 Haziran 2024 09:57

TEB bankası aynı ay içinde 2 farklı “uluslararası fon transfer mesaj ücreti” adı altında toplam 766₺ tutarında ödeme çekti. Hesabımda bulunan fon’un tutarı 3.000₺ zaten 760₺ ücret mi keseceksiniz her ay neyin ödemesi bu? Hem maaş hem de yıllardır aktif kart müşterinizim, iade sağlanmadığı takdirde maaş hesabımı değiştireceğim.

25 Haziran 2024 10:10 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

25 Haziran 2024 14:46

Bankanın yanıtı ektedir, Kesmiş oldukları ücretin iadesini yapmıyorlar, bununla alakalı Hakem Heyeti'ne yönlendirildim. An itibariyle TEB kredi kartımı iptal ettirdim, maaş hesabımı da değiştiriyorum. TEB benim için bitmiştir.

03 Temmuz 2024 14:48

Şikayet ile ilgili arayıp SWİFT prosedürlerini anlatıp duruyorlar, kestikleri bu ücreti bazı özel seçtikleri müşterilerine iade ettiklerini çok iyi biliyorum. O yüzden boşa yoruyorlar kendilerini, istedikleri gibi banka Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım konuyu onlar değerlendirecek.

Yurt Dışından TEB Hesabıma Para Transferi Problemi

Muhammed
10 Ekim 2023 15:37

TEB Uluslararası Fon Transfer Mesaj Ücreti

Kerimcan
17 Ağustos 2024 16:32
TEB Uluslararası Fon Transfer Mesaj Ücreti
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
29 Aralık 2023 18:53

Özge
16 Temmuz 2024 11:23
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
27 Aralık 2023 17:46
"İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizinle çalışmaktan memnuniyet duyuyorum."
TEB Kategorileri