Ayşenur sonuçtan çok memnun

TEB Bankası'nın Sağlık Harcaması Kampanyasında Yaşanan Sorun

16 Aralık 2024 10:19

TEB bankasının Troy logolu kartlara özel sağlık ve eczane harcamalarına 4 taksit kampanyasına katılarak 02.11.2024 tarihinde bir ameliyat geçirdim ve kampanyadan faydalanarak 58.040 TL olan ameliyat ücretimin taksitlendirilmesini bekledim. Ancak kampanya koşullarını sağlamadığım gerekçesi ile benden yaptığım ödemenin sağlık harcaması olduğuna dair fatura veya fiş istendi. Hem fatura hem fiş TEB bankasına mail olarak ulaştırdım. Ancak gönderdiğim fatura ve fişin yaptığım ödemenin sağlık harcaması olduğunu ispat etmediğini belirten banka yeniden belge talep etti. Soruyorum fişte ödemenin Uludağ Üniversitesi acil servis veznesinden yapıldığı açıkça görünüyor. Ne harcaması yapmış olabilirim ben bir hastanede? İkna etmek için ameliyat dikişimi falan mı çekip göndermem gerek bankaya? TEB bankasının bu hatasını düzeltmesini ve kampanyadan faydalandırılmayı talep ediyorum.

16 Aralık 2024 10:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

16 Aralık 2024 13:22

Yine şikayetime dönüş olarak göndermiş olduğum belgelerin sağlık harcaması olduğunu göstermediğini belirten bir mesaj aldım yani aynı mesaj... Ne istediğinizi öğrenebilir miyim tam olarak?

Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
10 Aralık 2024 15:07
Yanıltıcı Kampanya İle Mağduriyet
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

TEB Eğitim Harcamaları Kampanyasında Yanıltıcı Katılım Onayı Ve Taksit Sorunu

Ahsen
02 Ekim 2025 17:51
teb-egitim-harcamalari-kampanyasinda-yaniltici-katilim-onayi-ve-taksit-sorunu-2.jpg
teb-egitim-harcamalari-kampanyasinda-yaniltici-katilim-onayi-ve-taksit-sorunu-1.jpg

Ümit
30 Temmuz 2024 15:37