TEB Bankası Günlük SWIFT Limiti Saçmalığı

Eda
26 Ağustos 2024 17:59

Yurt dışına yüksek lisans yapmaya gideceğim. Günlük para transfer limitini 450.000 TL yapmışlar asla artırmıyorlar. Yurt dışındaki bir okul için zaten bu para çok düşük. Benim okul ücretim 800.000 TL küsur nasıl göndereceğim bilmiyorum. Talimat verin diyorlar onun masrafı 9.000 TL imiş. Şube müşteri temsilcisine müşteri temsilcisi şubeye yönlendiriyor. Çok pişmanım bu bankadan hesap açtığıma. Asla açmayın. Rakip bankalarda kat be kat az masrafa (40.000 euro için 30 euro masraf çıkaran dijital bankalar var gerçekten.) sorunsuz transfer yapan öğrenci arkadaşlarım var. Çok pişmanım bütün paramı çekip bir daha şubesinin önünden geçmem bu bankanın. Ayrıca TEB Levent şubesi görüp görebileceğiniz en kötü bankacılık deneyimini yaşayacağınız yer, bir saatte bir müşteri ilerliyor, içerisi sıkış tıkış bir kişi çalışıyor ve hiçbir konuda da yardımcı olamıyorlar. Yurt dışına gidecek tüm çevreme de ileteceğim asla ve asla TEB hatasına düşmesinler

26 Ağustos 2024 18:07 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
26 Ağustos 2024 16:50
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
26 Mayıs 2024 21:55