CepteTeb Onaylanan İhtiyaç Kredisini Kullanamıyorum

Alper
15 Temmuz 2023 01:29

14.07.2023 tarihinde CepteTeb mobil uygulama üzerinden yapmış olduğum 12.000 TL tutarında 16 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurum banka tarafından onaylandı. Fakat mobil uygulamaya girip krediyi kullanmak istediğimde hiçbir şekilde onaylanan kredimi görüntüleyemiyorum. Web sitesi üzerinden 'başvurum nerede' bölümünden sorgulama yapmak istediğimde ise kredi ile birlikte bana teklif edilen kredi kartının başvurusu görünüyor ancak ihtiyaç kredisi hiçbir şekilde görüntülenmiyor. Konu ile ilgili müşteri temsilcisini aradığımda ise bende TEB bankasına ait kartımın son 4 hanesini söylememi aksi takdirde işlem yapamadıklarını söylüyor.

TEB vadesiz banka kartımı hiç kullanmadığım için numarasını ve şifresini bilmiyorum. Zaten süresi de dolmuştur. Ancak hiçbir banka böyle bir işlem için kart numarası sormazken TEB bankasının kart numarası olmadan işlem yapamamasından dolayı mağduriyet yaşıyorum ve şu anda ihtiyacım olan kredi onaylanmasına rağmen ne web sitesinde ne de mobil uygulamada hiçbir şekilde görünmemekte.

15 Temmuz 2023 11:05 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
17 Aralık 2023 21:52
CepteTeb Olmayan Faizsiz Kredi

Onaylanan Kredi Hesabıma Aktarılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Engin
21 Ağustos 2025 11:03
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan Kredi Son Anda İptal Edildi, Müşteri Temsilcisi İlgisiz Ve Kaba Davrandı

Serkan
28 Ekim 2025 13:52

Cenk
25 Mart 2025 16:42
TEB Kredi Onayı Ve Uygulama Hatası Sorunu
TEB Kredi Onayı Ve Uygulama Hatası Sorunu
Ata sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan Kredi Son Anda Gerekçesiz İptal Edildi, Açıklama Yapılmadı

Ata