Fırat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:32

TEB bankası'na sıfır faiz ile 35.000 TL verdiği için üye olmak istedim. Mobilden kimlik okuma aşamasında NFC okumadı, oysa sorunsuz çalışmakta ve başka bankalara da bu aynı cihazla üye olmuştum.

Görüntülü görüşme aşamasında başka banka hesabınızdan 1 TL EFT yapmanız gerekli dendi. Gelen mesaj ektedir, IBAN ve alıcı kısmı CepteTeb yazınız deniyor. Ekte gördüğünüz üzere EFT yapacağım ama alıcı kısmı ce... Şu... Diye geçiyor. CepteTeb yazdım, CepteTeb şube/şubesi yazdım. Farklı bankadan denedim, hep alıcı ad soyad uyuşmuyor diye param iade edildi.

NFC aktif çalışıyorken sizin uygulama neden okumadı?2. CepteTeb'e gönderin diyorsunuz ama ad soyad ce... Şu... Yazıyor. Bilmece mi çözelim istiyorsunuz?
Şu 1 TL EFT ile binlerce insandan bu miktarı toplamadığınız ne malum? Ne gerek var böyle şeylere?

Acilen hesabımın aktif edilip 35.000 TL faizsiz krediden işlem yapılmasını talep ediyorum. Daha müşteri olmadan soğudum resmen.

13 Temmuz 2024 16:48 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

15 Temmuz 2024 09:29

2 Gün geçti, arayan soran yok. Müşteri hizmetlerini kendim aradım, bilgi düzeyi sıfır. Önce bana hafta sonu olduğu için hata almış olabilirsiniz pazartesi deneyin deyip savmaya çalıştı. Sonra ben ısrarla alakası olamaz deyince beni beklemeye alıp durdu. Sonuç yok. Pazartesi şu an ve denedim tabii ki olmadı. CİMER'e yazmayı düşünüyorum. Gerekirse dava bile açarım inanılmaz taktım bu olaya. Ya hu IBAN gönderip alıcı kısmına CepteTeb yaz diyorsunuz. Ama görselde de var, alıcı kısmı ce***** şu**** olarak geçiyor. Ad soyad uyuşmadığı için EFT olmuyor! İlgilenen de yok!

16 Temmuz 2024 10:05
CepteTeb 1 Tl EFT Saçmalığı Ve Ad Soyad Uyuşmazlığı

Gönderdikleri ibana alıcı kısmı CepteTeb yazıp gönderiyorum. Alıcı ad soyadı uyumsuz deyip param geri geliyor! Ve iletişime geçmediler. Ben 3 kere müşteri temsilcisini kendim aradım onlarda CepteTeb yazıp gönderin demekten başka bir şey bilmiyor ama bu şekilde para gitmiyor!

16 Temmuz 2024 13:34
CepteTeb 1 Tl EFT Saçmalığı Ve Ad Soyad Uyuşmazlığı

Şaka gibi ya :) Sorun CepteTeb yazınca iletilmemesi. Ve bana mesaj atmışlar CepteTeb yazıp gönder diye. Gerçekten şaka olmalı bu 😂

Ezgi
Ezgi

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi

Fırat

Merhaba, en son iyi bir müşteri temsilcisi denk geldi, beraber işlemi yapalım dedi, cebtetep yazmadığınızdan emin olunuz. B ve p harfleri istemsiz karışabiliyor. Size gelen Mesaja bakıp çok dikkatli yazınız. Ben hesabımı açmayı zor bela başardım sonra faizsiz kredinin Bir sürü kriteri var siz karşılamıyorsunuz dediler. Ki kredi puanım çok yüksekti. Bende Tüm hesaplarımı kapattırdım.

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
05 Ağustos 2024 16:14
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
27 Şubat 2025 12:58