Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superonline Fiber İnternet İçin Farklı Modem Kurulumu Engeli

13 Ocak 2024 18:08

Merhaba, Turkcell Superonline fiber internet kullanmaktayım. Fiber internet için kullandığım modem internet hız desteği açısından yavaş olduğu için kendime farklı bir markanın daha iyi bir modemini aldım. Kurulum aşamalarında internet giriş bilgilerime erişmem gerektiği için teknik birimlere erişim sağlayıp bu bilgilere nasıl ulaşabileceğimi sorduğumda bana bu bilgilere herhangi bir kanaldan erişemeyeceğimi belirttiler. 3 farklı hizmet çalışanından destek almaya çalıştım fakat sonuç değişmedi. Kendi kişisel bilgilerimi güvenlik açığı oluşturabilme ihtimali sebebi ile bana iletemiyorlarmış. Kişisel bilgileri ADSL modemler için verirken fiber bağlantılar için veremezlermiş. Kişisel verilerimin benimle paylaşılmaması bir suçtur. Bu konuyu tüm platformlarda dile getireceğim ve hukuksal haklarımı kullanacağım. Güvenlik açığını bahane ederek kişilerin hak ve özgürlüklerini daha kaliteli hizmet almalarını (ücretini ödemelerine rağmen) engelleyemezsiniz. Bu hukuksuzluktur. Çözüm için geri dönüş yapılmadığı takdirde gerekli platformlar ve kurumlarla irtibata geçeceğimden şüpheniz olmasın.

13 Ocak 2024 18:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Ocak 2024 11:04
Ozan
Ozan
15 Ocak 2024 11:24

Merhaba, konuyla ilgili 532 532 0000 arayarak Superonline teknik ekibine bağlandım. Konuyla ilgili bana bilgi veremeyeceklerini ilettiler wan şifresini fiber modemlerde paylaşamayacaklarını bu verilerin herhangi bir birimde olmadığını ilettiler. Turkcell olarak müşterilerin kişisel verilerini ürünün yasal sahibi ile paylaşmamanız bir suçtur. Bunu daha önce de belirtmiştim. Yasal haklarımı kullanarak mahkeme kararı ile bu bilgiyi alıyor olacağım. BTK üzerinden de gerekli şikayet kaydını oluşturdum. Bu bilgileri benimle paylaşmak zorunda kalıp paylaştığınızda bunu kullanıcılara Forum siteleri üzerinden paylaşıp istediğinizde nasıl ulaşabildiğinizi gösteriyor olacağım. Kişilerin yasal hak ve özgürlüklerini kısıtlayamazsınız. Çalışanlarınızı da bilgi paylaşımını engelleyerek zor durumda bırakıyorsunuz. Size diyecek başka sözüm yok mahkemede görüşeceğiz

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 11:15

18 Ekim 2025 21:10
Ali sonuçtan memnun değil

Kendi Modemimi Kullanamıyorum: Superonline'ın Kısıtlayıcı Politikası

05 Şubat 2025 10:11
Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 18:34

10 Mayıs 2025 17:00