İsmail sonuçtan memnun değil

Turkcell Superonline Bağlantı Sorunu

18 Şubat 2024 20:20

Hayatımda bu kadar yetersiz hizmet sunan bir internet sağlayıcısıyla karşılaşmadım. Kırk beş dakikalık bir maçı ancak on dakika izleyebildim; sürekli olarak bağlantı kopmaları yaşandı. Müşteri hizmetlerini bir hafta içinde üç kez aramama rağmen, sorun devam ediyor; her seferinde 'güncelleniyor' denilip, on dakika sonra aynı problemle karşılaşıyorum. Teknik ekip gönderme teklifinde bulunuluyor ancak 300₺ ücret talep ediliyor. Bu ücret, sorunun kullanıcı kaynaklı olup olmamasına bakılmaksızın isteniyor. Altyapıda bir sorun olmaması için ayrı bir internet kablosu döşememize rağmen, yine de bağlantı kurulamıyor. Türkiye'deki en kötü hizmeti sunan operatör olduğunu düşünüyorum.

19 Şubat 2024 07:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

19 Şubat 2024 12:46
19 Şubat 2024 20:14

Merhaba, bugün bir ekibiniz aradı biz fibere bakıyoruz sizi ADSL'e bakan arkadaşa yönlendireceğiz dediler ama halen tarafımıza bir dönüş yapılması üstelik sorunum devam ediyor

09 Mart 2024 13:03

Son olarak adresime gelerek modemi değiştirdiler şu an için sorunum çözüldü ancak daha öncesinden kullanamadığım ve ödemesini yaptığım ücretin iadesini talep ediyorum

20 Temmuz 2025 15:29
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 15:31
Cem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 23:54

17 Mart 2024 16:24