Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Superonline'ın CGNAT Sorunu Ve Güvenlik Endişeleri

07 Kasım 2024 23:35

Superonline size CGNAT havuzundan IP veriyor. Bu yüzden port yönlendirme ya da tetikleme kullanılamıyor. Bunun için statik IP almanız lazım, bu da internete girdiğinizde aynı IP ile bağlanmanızı sağlayarak sizi saldırılara açık hale getiriyor. Müşteri hizmetlerini arayıp port yönlendirme istediğinizde Sony PlayStation ya da EA'nın gibi çok bilindik portları yönlendiremeyeceklerini söylüyorlar. Genel olarak CGNAT havuzundaki sıkışık ağda kötü pinglerle bağlanmanız söz konusu ya da statik IP alıp savunmasız kalmanız. Bu konuyla ilgili sorun yaşayan çok kullanıcı var ama hâlâ çözüm getirilmiş değil. Umarım konu dikkate alınır.

profile profile
07 Kasım 2024 23:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Kasım 2024 09:20

Merhaba Ahmet Cem Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 07.11.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. • http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

CGNAT Sorunu: İnternet Kullanımını Engelleyen Engel

18 Aralık 2024 15:28

07 Ocak 2024 23:34
Alp sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 04:19

26 Nisan 2024 02:51