Superonline Tarafından Mağdur Edildim!

28 Aralık 2024 11:23
27 Aralık 2024 12:53

Borcum olmadığı halde başka firmaya bırçlu göstermek ve evrak istemek evrakı alıp teslim ettiğim halde geri dönüş sağlan Mamak

28 Aralık 2024 11:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

28 Aralık 2024 12:38

Merhaba Davut Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 26/12/2024 12:30 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

29 Aralık 2024 10:12

Hiç Bir bilgi verilmemiştir dönüş yapacağız denilip dönüş sağlan mamıştır.

Meriç
Meriç

Hocam geçmiş olsun. Bu ülkede vatandaşın hiçbir yerde önemi yok. Taahhüt ne ya? Avrupa da yok böyle bir şey. Bir telefonla abone yapıyorlar ama kapattırmak istediğinde genel müdürlük onayı gerekiyormuş. Bu nasıl bir peşkeş nasıl bir soygun düzeni arkadaş... Bu sebepten dolayı, Eğitim- Ulaşım- Sağlık -İletişim tekelleşemez...

Mikail
Mikail

Bu firmada bir problem yaşanıyorsa kesinlikle problemi çözemiyorlar ya da çözmüyorlar. Yaklaşık 3-4 aydır Superonline kullanıyorum, ilk ay sorunsuz geçti, sonra gün içinde çok sayıda (40-70 arası) bağlantı kopmaları yaşanmaya başladı. Son 2 aydır hemen her gün arıyorum, arıza kayıtları ve şikayet kayıtları oluşturuyorum ama bir türlü çözüm üretmiyorlar. Arıza kaydı sonucu altyapıdan ve Superonline'dan gelen teknik servisler, altyapıda, modem ve tesisatta bir problem olmadığını söyledikleri halde her arıza bildirimimde, olay aynı döngüye giriyor. Oluşturduğum her arıza kaydında, önce 'altyapıda bir arıza yok' diye mesaj geliyor, sonra 'ücretli teknik servis ister misiniz' diye soruluyor. Operatörler kesinlikle faydasız, hiçbir yetkinlikleri yok. 'Ben operatörüm, kaydınızı oluştururum, o kadar' şeklindeler. Yetkili birisi bana dönüş yapsın diyorum ama sonuç alamıyorum. Yani özetle, 2 ayda beni çok yıprattılar.

Yanıltıcı Satış Bilgisi Nedeniyle Çift Abonelik Ve Cayma Bedeli Sorunu

15 Mayıs 23:38