Superonline Port Değişimi Yapılmıyor

31 Mayıs 2024 22:14

19.05.2024 tarihinde Turkcell Superonline internet başvurusunda bulundum. 21.05.2024 tarihinde bağlantı için teknik ekip geldi. Yapılan incelemeler sonucu binada 2 adet boş port olduğu fakat bunların bozuk olduğu, bu portlar değiştirildikten sonra bağlantı yapılabileceği söylendi. Gelen teknik ekip port değişim işleminin genel merkezden başka bir ekibin yaptığını, durumu onlara ileteceklerini söyledi. Sonrasında 3 gün boyunca herhangi bir arama veya bilgilendirme olmadı port değişimiyle ilgili. Superonline müşteri hizmetlerini arayarak işlemin durumuyla ilgili bilgi aldım. Sürecin devam ettiğini söylediler. Aradan geçen sürede herhangi bir gelişme olmaması üzerine 28.05.2024 tarihinde Superonline tarafından aranarak sistemde başvurumun iptal edilmesini talebim gözüktüğü ve bu talebin teyitli için arandım. Fakat böyle bir talebim olmamıştı. Arayan operatör tarafından port değişimiyle ilgili bir aksiyonun olmadığı söylendi. Bu süreçte bir hafta boş yere beklemiş olduğumu öğrendim. Tekrar kurulum talebi açtı. Teknik ekip ile ilgili şikayet kaydı oluşturdu. Ertesi gün teknik ekipten arandım. İki gün sonra kuruluma geleceklerini söylediler. Arayan kişiye önceki ekibin söylediklerini anlattım. Port bozuk olduğunu söyledim. Bunun üzerine port kontrolü yapayım dedi ve sistemde boş port görünmediğini söyledi ( beni aradığında direkt kurulma geleceğini söylüyor benim ikazım üzerine sistemden boş port olmadığını görebiliyor). Port değişimiyle ilgili genel merkeze bildirimde bulunacağını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdı. Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Beni arayan teknik ekibin boş port olmadığı şeklinde kurulum talebini kapattığını öğrendim. Operatör port ile ilgili teknik ekibe kayıt oluşturduğunu ama sürecin ilerlemesi ile ilgili yapabileceği başka bir şey olmadığını söyledi. 10 gün oldu port değişimi ve bağlantı kurulması ile ilgili ilerleme sağlanamadı. Hem kurulum için arayan teknik ekip hem de müşteri hizmetleri Port değişimi yapacak ekiple iletişim sağlayamadığını sadece sistemden kayıt açabileceklerini söylüyor. Sürecin ne kadar süreceğiyle ilgili bilgi alamıyorum.

31 Mayıs 2024 22:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

01 Haziran 2024 12:01
11 Haziran 2024 07:45

11 gün oldu şikayetimin çözümüne yönelik bir gelişme sağlanamadı.

24 Haziran 2024 09:07

36 gün oldu hala çözüme ulaşamadık. Kurulum ekibi yönlendirilmesi talebinden bulundum. Gün içinde size dönüş sağlanacak deniyor fakat arayan soran yok.

07 Ekim 2024 17:25

Aradan 3 ay geçtikten sonra port değişimi için aradılar. Hem de 6-7 kez. Her seferinde port değişimi yapıldı mı ona göre gelelim dendi. Port değişimi yapılmadı gerek de kalmadı dememe rağmen birbirinden habersiz birçok kez arandım. Sistemde inanılmaz bir kopukluk var. Bunları bekleseydik 3 ay internet yolu gözleyecektik. Koskoca firmada bu isle ilgili muhatabın yok. Telefonda 10 tane operatöre bağlandım, defalarca konuştum hiçbir karşılığı yok. Kimse su zaman size sıra gelir su zaman değişiriz diyemiyor. Ödenen faturalar dünya standartlarının üzerinde, alınan hizmet dünya standartlarının altında. İsler Allah'a emanet yürüyor. Buraları okuyup da aksiyon alan biri de yoktur eminim. Nasılsa insanlar faturaları ödüyor alternatif şirketlerde bunlardan hallice. Çok yazık….

Egehan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 11:06

01 Temmuz 2024 16:10
Senem sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 23:11

08 Ocak 2025 16:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 21:23

Superonline Kategorileri