Gökçe sonuçtan çok memnun

Sefamerve'nin İade Yapmaması

13 Ekim 2023 11:36
Gökçe'nin Teşekkür Mesajı
“Tüketici Hakları CİMER ve şikayet var sitesine bulunduğum şikayetler sonucu şükürler olsun iadem gerçekleşti. Kurumsallıktan uzak olduklarını hala düşünüyorum ama Neyse ki iademnoldu yinede teşekkürler”

Sefamerve firmasından 18.09.2023 tarihinde bir sipariş oluşturdum toplam tutar 1025,60 TL lik. Kendi stoklarına göre toplam 4 ürünü 3 tanesi firmalarının merkezinden birini mağazadan gönderdiler. Zaten mağazadan gelen yanlış ürün. Depodan gelen 3 ürünün bedenleri tutarsız hepsini 21.09.2023 tarihinde iade oluşturup kargoya verdim. 25.09.2023 tarihinde iade sürecinin başladığı ve 7 ila 10 iş günü içinde iadenin yapılacağı bilgisi geldi. 10 iş gününü bile baz alsak 06.10.2023 tarihinde En geç iadenin yapılması gerekirken 13.10.2023 itibari ile ödemenin iadesinin gerçekleşmediği gibi ödeme süresi veremiyorlar sürekli geçiştirme hayırlı uğurlu konuşmaları ile sözde tesettür ürünleri satan dindar ağzı ile konuşturularak masum ve düzgün imajı altından para işletip satıcı alıcı satış sözleşmesini takmadan iş yaptıklarını sanıyorlar. Sipariş numaralarım ; 33775841 ve 33775590 hala çözüm yok Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yaptım şimdi buradan sonra CİMER'e de başvuruda bulunacağım. Firmanın t. C. Standartlarında olmayan etik kurallara ve sözleşmelere uymayan çözüm üretmek yerine erteleme ve baştan savma yöntemleri ile yıldırma politikalarına karşı tüm haklarımı kullanacağım. Daha 18.09.2023 tarihindeki siparişin birinin faturası kesilmemiş böyle bir şey olabilir mi.? Yani müşteri hizmetleri ile insanlar hizmet bedeli ekmek parası kazanıyor kırmayayım diye çok zor tuttum. Asla alışveriş yapmayacağım bir site kendisi annemlerin isteğini kırmayayım diye yaptığımız ilk siparişte paramızla R*ZİL oluyoruz. Sözde TEB bankası ile sorunları varmış. Ödemeyi alırken sorunları yok iadede sorunlular.

sefamervenin-iade-yapmamasi-1.pdf
16 Ekim 2023 13:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
16 Ekim 2023 14:23

Ayşe

Tüketici Hakları'na gittiğimde fatura istediler sadece telefona mesaj geliyor faturayı nasıl alabiliriz

Ayşe

Aralık ayın 25 ve Ocak ayın 8 de 2 tane mont iade ettim hale paramı geri iade etmediler bu siteden şikayetçiyim mağdur ettikleri için

Gamze
Gamze

Tüketici Hakem Heyeti'ne nasıl şikayette bulundunuz bende 2 aya yakındır alamadım iade ücretimi ve daha bir sürü kişi bize de örnek olur

Gökçe

E devlet üzeresinden tüketici şikayet yazarsanız çıkar oradan başvurabilirsiniz şikayetler resmi olmadan verilmiyor

17 Ekim 2024 10:00
Sefamerve'den İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Meral sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 16:19
Sefamerve İade Problemi Ve Şikayet
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
28 Ocak 2024 19:21