Emine sonuçtan çok memnun

Samsung Yeni Televizyonun Kırık Ekran Çıkması

Samsung Yeni Televizyonun Kırık Ekran Çıkması
18 Kasım 2023 05:47
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Çözüm ekibimizdeki Hasan Bey adlı kişiyle yaşadığım çözümsüz odaklı görüşmelerden sonra çözüm ekibinden bana ulaşan Cihan Bey'e ilgisinden, her detayda beni bilgilendirmesinden, sonuca ulaştırıp ürün değişiminden kurulumuna kadar takibini yapıp bana her şeyi iletmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk andan itibaren profesyonelliğiyle güven veren Cihan Bey gibi insanlarla çalışmanız Samsung gibi bir markanın değerini yükseltir. Hasan Bey gibi insanları bünyenizde bulundurmanız müşteri kaybınıza yol açar.”

Samsung QLED q60B aldığım televizyonun kurulumunu yapmaya gelen teknik servis elemanınız televizyonu açtığında ekranda kırık olduğunu gördü. Bu durumun zaman zaman yaşandığını Samsung'un müşteri memnuniyetini önemsediğini ve değiştireceklerini söyledi. Sonrasında kutuyu fotoğraflamak için saçma bir şekilde odadan kutuyla çıktı. Araca inip kırık olduğuna dair tutanak hazırlayacağını söyledi. Tutanakla geldi o anda ufak çocuğumla ilgilendiğim ve art niyet atamadığım için tutanağı imzaladım sonrasında tutanağın kutu hasarlı olarak yazıldığını gördüm. Bu evde kurulum anında ve sonrasında bana söylenmedi. Hasar dediği şey kutuda parmak basmasıyla oluşacak İzdir bir yırtık darbe hasarı değildir ki çözüm ekibinizi aradığımda başlarından atarcasına çözümsüz yaklaştılar ve incelenmesi için tekrar istediğim teknik ekip talebimi reddedip aldığım bayiye yönlendirdiler. Bayi sizi başlarından atmak için bize yönlendirmişler. Çözüm onlarda dedi. Eğer bu durumu çözmez iseniz yasal yollara başvurup hakkımı savunacağım. Güya Samsung gibi büyük bir firmasınız. Şikayetimi her yere ileteceğim. Sattığınız ürünün arkasında durun

18 Kasım 2023 08:56 (Şikayetten 3 saat sonra)

18 Kasım 2023 13:04

Çözüm ekibiniz henüz bana ulaşmadı zaten görüştüğüm zaman da çözüm odaklı olmadı teknik servisiniz bayiye paslıyor bayi genel merkeze paslıyor kullanmadığım ürünün mağduru olarak ben uğraşıyorum. Satışı yapılırken övgüyle bahsedilen müşteri memnuniyeti sorun çıktığında başından atma odaklı oluyor. Bayi genel merkez sizi başından atıyor diyor genel merkez bayi için aynı şeyi söylüyor. Bu durumda övündüğünüz müşteri memnuniyetiniz tamamen asılsız çıkıyor

01 Aralık 2023 00:20

Hatice
16 Eylül 2023 12:57
Hamit sonuçtan çok memnun

Hamit
11 Eylül 2023 13:00
"Teşekkür ederim"
İsa sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 21:26

Ertan
02 Eylül 2023 19:59
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-2.pdf
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-1.pdf
Saim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV'nin Kronik Panel Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Kasım 2024 21:10