Bekir sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 22:38

Samsung 65QN90B Televizyon 17.12.2022 tarihinde kurulumu yapıldı ve henüz 5 ay oldu. Televizyon kendiliğinden kararıyor ve sadece ses geliyor, 5 ayda tam 6 kez bu sorun oldu ve servis 3 kez eve gelip baktı ama maalesef arıza videolarını izlemelerine rağmen arızanın onlar varken olması gerektiğini savunarak ilgilenmediler bile. Televizyon için yüksek ücret ödeyip bir de normal TV ücreti kadar kasko yapmalarına rağmen bir daha çağırırsanız servis ücreti alacağız diye tehditkar bir müşteri temsilcisi bile var. Arıza videosunu ekliyorum izleyin ve görün Samsung pişmanlıklar dünyasına girmeden uzaktan izleme fırsatını bu videoda yakalamış olun. Artık hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım. Tekrar uyarıyorum Samsung marka almadan önce aklınızdan silin.

23 Mayıs 2023 08:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

25 Mayıs 2023 18:17

Samsung kesinlikle pişmanlıktır bir kez yanıldım bir daha asla yanıltma. Arızayı göre göre inkar ediyorlar

10 Aralık 2024 14:55

Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti sayesinde aradım ve buldum. Hakem Heyeti olmasaydı bu yanıltıcı firmalar tarafından kandırılacaktım. Televizyon hatalı olmasaydı Samsung ya da Teknosa haklı olsaydı neden bir üst model ile televizyon değişti. Tüketici Hakem Heyeti'ne teşekkür ederim.

12 Eylül 2024 21:10
Garanti Süresi Dolduktan Sonra Panel Arızası Veren Samsung TV
Garanti Süresi Dolduktan Sonra Panel Arızası Veren Samsung TV
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Üç Yıl İçinde Panel Arızası Verdi, Yüksek Onarım Ücreti Talep Edildi

Hüseyin
10 Temmuz 2025 19:25

Samsung Televizyon (65Q70BA) Donma Ve Kasma Problemleri

Olcay
08 Temmuz 2024 00:27

Ferhat
14 Haziran 2024 09:04

Samsung TV'de 2,5 Yılda Panel Arızası ve Yüksek Tamir Ücreti Hayal Kırıklığı Yarattı

Ferdi
07 Temmuz 2025 17:02
samsung-tvde-25-yilda-panel-arizasi-ve-yuksek-tamir-ucreti-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
Samsung Kategorileri