Yasin sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 12:59

Amazon.com üzerinden satın almış olduğum '57 inç Odyssey Neo G9 G95NC' model ürününüz bugün elime ulaştı ancak ölü piksel bulunmasından dolayı Amazon.com üzerinden ürünü iade etmek durumunda kaldım. Ürünü yeniden sipariş etmeden önce ölü piksel sorununu tekrar yaşama ihtimalime karşı Samsung Türkiye ile görüşmek istedim.

Samsung Türkiye ile yaptığım görüşmede ürün üzerinde kırmızı, yeşil ya da sarı tonunda bir adet piksel çıkması durumunda panel değişimi yaptıklarını, ancak siyah ölü piksel olması durumunda en az beş adet olması gerektiği bilgisini aldım. Samsung, resmen ürüne 55.000 TL ödeyin, sonrasında ölü piksel çıkarsa bu bir sorun değil demeye getiriyor. Tercihimi farklı bir marka yönünde kullanacağım.

Belki Samsung Türkiye, ölü pikselin bir kusur olduğunu ilerleyen zamanlarda anlar.

08 Mart 2024 14:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

08 Mart 2024 14:11

www.samsung.com üzerinden iletişime geçtim zaten. Bu yazmış olduğu bilgileri veren sizsiniz. Ürünlerinizden alacak olan kişilerin bilgi sahibi olması ve mağduriyet yaşamamaları için açıldı bu şikayet

12 Mart 2024 21:51

Bu durumu bütün e ticaret sitelerinde ve forumlarda paylaşacağım. Ürününün içeriği ve teknik özellikleri kısmında belirtilmesi ve alan kişinin bu durumu bilerek alması gerekir...

Rıza

Yasin Bey şikayetle ilgili durum nedir ben de Samsung G9 alacaktım eğer firma malın arkasında durmuyorsa almaktan vazgeçeceğim.

Rıza

Oled ekran yanığı oluyor mu öyle şikayetler vardı siz deneyimlediniz mi ona göre oled panel veya va panel mi alsam sizin başka şikayetleriniz var mıydı Samsung oled ile ilgili.

Yasin

Ürünü iade ettim Ebrar Bilgisayar satıcısından almıştım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum hiç sorun çıkartmadan iadeyi kabul ettiler

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
15 Aralık 2024 15:32
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Odyssey Ark Ölü Piksel

Sinan