Burak sonuçtan çok memnun

Samsung Marka TV Açılmıyor

09 Ağustos 2024 21:34
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung müşteri hizmetlerine çok teşekkür ederim, ilgileri alakalı Samsung markasının arkasında durup beni mağdur etmedikleri için. Samsung iletisim merkezinden F*** Hanim'di sanırım çok yardımcı oldu hemen hemen her gün bilgilendirme paylaştı. TV'nin ücretsiz bir şekilde tekrar yapılacağı bilgisini paylaştı. Simdi en son cuma günü ise panelin tekrar değiştiğini ve bu hafta içinde yetkili servis arkadaşların TV'yi getirecekleri bilgisini paylaştı. İlgi ve alakaları için bütün Samsung çalışanlarına ve Samsung iletisim merkezinden f*** hanıma, markanın arkasında dimdik durdukları için de ayrıca teşekkür ederim.”

2 sene önce aldığım Samsung 58TU7000 televizyonum garantisinin bitişinden 1 hafta sonra arızalandı. Sadece TV'nin açılış sesi geliyor ve onunla beraber lacivert bir ekran geliyordu. Sonra tekrar siyaha dönüyor ve TV açılmıyordu. 18.09.2023 tarihine servisten randevu almıştım. Ardından Samsung firmasi herhangi bir bedel ödemeden TV'yi ücretsiz onarım yaptılar. Ancak onarım yapıldıktan yaklaşık 9-10 ay sonra aynı problem yine başladı. TV hiçbir şekilde açılmıyor. Koskoca Samsung ayıplı mal satmış olup hatasız telafi etmiş ancak aynı problem yine devam etmiştir. Lütfen yardımcı olmanızı istiyorum.

26 Ağustos 2024 23:24

Burak sonuçtan çok memnun

Samsung Televizyon Açılmıyor. Acilis Sesi Geliyor Ancak TV Açılmıyor

17 Eylül 2023 23:46
"Öncelikle Samsung müşteri hizmetlerinden Pelin Hanim'a ilgisi alakası her gelişme hakkında bilgi vermesi için çok teşekkür ederim. TV min panel arızası tespit edilmiş olup ücretsiz bir şekilde panel yenileme işlemi gerçekleşmiştir. Samsung'ada ayrıca teşekkür ederim kendi ürününün arkasında durduğu için. Umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam. Tekrardan teşekkür ederim mağduriyetimi giderdikleri için."
Meral sonuçtan memnun

Meral
08 Eylül 2023 16:13
Onur sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2025 23:44
"Değerli Samsung Yetkilileri, Ürününüzün arkasında durarak göstermiş olduğunuz ilgi, çözüm odaklı yaklaşım ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem için sizlere içtenlikle teşekkür ederim. Yaşadığım sürece karşılaştığım sorunlara hızlıca çözüm üretmeniz ve süreci sorunsuz şekilde yönetmeniz, Samsung markasına olan güvenimi bir kez daha pekiştirdi. Kaliteli ürünlerinizin yanı sıra, satış sonrası hizmetlerde de aynı özeni görmek gerçekten takdire şayan. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu yaklaşımınız için tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla Onur tamer"

Abdullah
11 Eylül 2025 01:02