Samsung Kumanda Ve Televizyon Sorunu

21 Mart 2024 21:357.486
20 Mart 2024 18:24

Kumanda algılaması ve devamlı evime servisin gelmesi bütün kayıtlarım mevcuttur.

22 Mart 2024 09:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yorumlar(7)

Mümin
Mümin
17 Mayıs 2025 21:25

Aynı sorun benim televizyonumda da var 5. Kumandam ve garantisi bu hafta sona erdi, bu kumandam ne zaman televizyon tarafından algılanmayacak diye endişe duyuyorum. Masrafa girmek istemiyorum. Kronik. Olan bu sorun nedeniyle televizyonlarını geri toplayıp sorunları gidermeliler.

Şafak
Şafak
14 Mayıs 2025 21:44

Bu sorun bende de var 2 haftadır kumanda çalışmıyor uygun değil hatası veriyor

31 Aralık 2024 23:01

Sizinle özelden iletişim kurabilir miyiz harunnsarri Instagram'dan beni eklermisiniz

31 Aralık 2024 10:04

İbrahim bey sorununuz çözüldü mü bende sizin gibi mağdurum 6-7 oldu galiba değişen kumanda. Garantim bitti yine bozuldu son kez yenisini göndereceklermiş sonra yenisini para ile almam gerekecekmiş. Sizin sorununuz ne aşama

29 Aralık 2024 11:36

Bende de aynı sıkıntı var 5-6 kez değişti kumandan TV im servise gitti geldi ama sonuç yok garantim bitti ve kumanda yine arızalandı bıktım artık arkadaşında bahsettiği gibi işten izin almaktan bıktım servis için

İsmail
İsmail
23 Ağustos 2024 21:56

Katılıyorum bu son çıkartmıştık oldukları kumandalar çok kötü hiç yakışmıyor Samsung'a

Tümünü Gör
Samsung 50Q60T Panel Arızası