Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 15:32

Samsung'dan 86.000 TL vererek buzdolabı aldık. Ürünü teşhirden garanti dışı kapsamında aldık. Ürünün motoru ve gaz kaçağı olduğu söylendi. 650 TL servis ücreti aldılar ardından fiyat teklifi yapacaklarını söylediler. Kabul edersem 650 TL fiyat içinden düşülecekti ancak bana teklif vermediler. Üstüne ürünü tamir etmeyeceklerini, ürünü başka yerde yaptırmam gerektiğini söylediler. Sebep olarak barkod numarası yokmuş; ana kartın üzerindeki barkod numarasını kabul etmiyorlar. Velhasılı hiçbir şekilde cihaz onarımı sağlanmıyor. Bütün cihazlarım Samsung. Yazıklar olsun böyle sisteme. 1 yıldır kullandığım 90 bin TL verdiğim dolabı çöpe atmamı söylediler. Samsung'dan sorunu gidermesini, ürünü onarmasını talep ediyorum. Aksi durumda bir daha asla Samsung cihaz kullanmayacağım ve benden asla referans alamazsınız.

Ali
Ali
17 Temmuz 2024 16:17

Bu adamlar cambaz 650 TL para aldılar servis ücreti dediler urunu yaptırırsanız size geri iade ya da ürün fiyatından düşecek denildi gelin yapın diyorum yapmıyoruz diyorlar tabii ki 650 TL yide cukka yaptılar geri verilmedi laf cambazları

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Mağduriyetleri, Sekiz Yılda Çöp

Süleyman