Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Mağduriyetleri, Sekiz Yılda Çöp

Samsung Buzdolabı Mağduriyetleri, Sekiz Yılda Çöp
Süleyman
26 Ağustos 2024 16:12

Yaklaşık 9 yıl önce aldığım Samsung marka gardırop tipi buzdolabı 2 yıldır sürekli arıza verdi, her parça değişiminde çok yüksek miktarda para ödedim. Geçen hafta yine dondurucu bölümü arızalandı, servisi çağırdım, soğutucu gaz kaçağı var dediler, parçaları değiştirip tamir edersek yaklaşık 15 bin ücret çıkardılar, fakat bu yapılan tamirin garantisinin olmadığını, iki üç ay sonra başka yerlerden yine olabileceğini söylediler. Ben de servis ücretini 800 TL ödedim. Şu anda bu dolabın piyasası yaklaşık 80 bin TL, bu kadar masraflı bir ürünün bu kadar kısa sürede çöp olması yazık, tüketicinin korunması gerekli. Bunu aldığım zaman komşuma verdiğim yaklaşık 30 yıllık buzdolabı hâlâ kullanılıyor, Samsung markası bu mağduriyetleri gidermesi gerekiyor.

26 Ağustos 2024 18:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Süleyman
01 Eylül 2024 18:38

Buzdolabı markası Samsung dan Uzak durulacak bu net, parça ve tamiri çok pahalı, dayanıklılık yok.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
12 Temmuz 2024 15:32
Samsung Kullanmak Pişmanlıktır Servis Urunu Çöpe Atmamı Tavsiye Etti
Samsung Kullanmak Pişmanlıktır Servis Urunu Çöpe Atmamı Tavsiye Etti

Rahmi
02 Ekim 2023 12:34
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

5 Yıllık Buzdolabımın Arızası Ve Samsung'un Yetersiz Çözüm Süreci

Ramazan