Enver sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kırıkhan Yetkili Servisi Art Niyet Şüphesi

Enver
19 Eylül 2024 14:29

2 Yıl önce aldığım BU8000 60" Samsung TV garantisini biter bitmez LED arızası vererek bozuldu. Durumun sadece LED değişimi yapılarak giderilebileceğini anlayacak teknik yetiye sahibim. Ama gelen servis LED'in panelden ayrı bir parça olmadığını, bunun için komple panelin değişmesi gerektiğini söyleyerek 18 bin tl civarında bir ücret istediler. Ben buna inanmıyorum. Görüntüde herhangi bir sorun yok ve ekranda çatlak, kırık ve deforme yok. Bölgede bulunan (Hatay Kırıkhan Samsung Yetkili Servisi) servise günlerce ulaşamadığım ve bunun için şikayet kaydı oluşturduğum için durumun art niyete dönüştüğüne inanıyorum.

Bir mühendis olarak TV'lerde LED panelin ayrıca değiştirilebilir bir parça olduğunu, komple panelin değişmesine gerek olmadığını ve bu tutarın da 18 bin tl etmeyeceğini düşünüyorum. Bu durumda Samsung'u değil bölge yetkili servisin durumu kişiselleştirdiğini düşünüyorum. Bu durumu deneyimlemek ise de elden verilen 400₺'ye mal oldu bana. Öğlen 11'den mesai saati bitimine kadar 6 defa aralıklarla aramama rağmen telefonla ulaşamadığım ve geleceğiz dedikleri gün peş peşe gelmedikleri için şikayet kaydı oluşturmakta da kendimi suçlu göremiyorum.

Garantisi biter bitmez bozulan TV'mi onarmak için dışarıdaki tamircilerden değil, görüntü parlaklığının ve kalitesinin gitmemesi için Samsung'un orijinal parçaları ile onarılarak düzeltilmesini talep ediyorum. Bu benim hedefim. Hedef koydum kendime ve başaracağım. Böylesine büyük bir hedefi yerine getirebilmem için tüm Samsung yetkililerinin yanımda olmasını ve bu ulu, kutlu ve ulaşması çetin amaca ulaşmam için destek olmasını rica ediyorum. Bu bir projeye dönüştü ve maddeler halinde hedef listesi hazırladım. Sizi ikna edeceğime eminim. Lütfen TV'mi onarmak için doğru bir fiyat verin ve aklımdaki soru işaretlerini silmemde yardımcı olun.

20 Eylül 2024 10:43 (Şikayetten 20 saat sonra)

Enver
20 Eylül 2024 16:12

Sistemde adım, soyadım, telefon numaram var Samsung. Siz alay edin böyle, bunların hepsini gerektiğinde kanıt olarak kullanacağım.

20 Eylül 2024 16:18

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

23 Eylül 2024 09:29

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Garanti Bitiminde Yüksek Tamir Ücretiyle Bozuldu

Alper
22 Temmuz 20:26
Zeliha sonuçtan memnun

Zeliha
14 Temmuz 2023 14:44
"Samsung firmasına çok teşekkür ederim. Ücretsiz tamirat yapıldı ve mağduriyetim giderildi"

11 Eylül 2023 14:33
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Garanti Sonrası Panel Arızası Ve Yetersiz Destek

Ömer