Samsung Defolu Ürünler Satıyor Garanti Bitene Kadar Oyalıyor!

Saadet
27 Aralık 2023 23:15

2017'de Samsung'dan İzmir Optimum mağazasından aldığımız bütün beyaz eşyalar sıkıntılı çıktı. Ürünlerinin hiçbir şekilde arkasında durmadılar. Maddi ve manevi olarak bizi yordular! Ben bir yıl içinde 13 defa çamaşır makinesine, 11 kere de buzdolabına servis çağırdım. Garanti bitimine kadar oyalayıp, sonra 'kendi halinizle başa çıkın' diyorlar. Ben dün Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek, yorulduğum için tüm haklarımı talep ettim. Kazanma ihtimalim oldukça yüksek olduğu için bundan sonra firmayı icraya verecek ve mahkemeye taşıyacağım. İnsanları bu şekilde mağdur etme hakkınız yok. İki çocuğumla beraber çamaşır makinesi arızasıyla kaldım. 25 gündür beni oyalıyorlar. Cihazın derhal yeni bir cihazla değişimini talep ediyorum. Buradan Samsung'un yurt dışındaki CEO'suna da yazacağım. 15 yıl yurt dışında Samsung kullandım; annem, kardeşim ve ben hiçbir sıkıntı yaşamadık. Türkiye'deki bayilerin kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. CİMER'e de yazacağım; Samsung'un derhal kontrol edilmesi gerekiyor.

28 Aralık 2023 09:09 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yeni Alınan Samsung Çamaşır Makinesinde Sürekli Sallanma Ve Kullanım Sorunu

Yakup
13 Ağustos 2025 01:05

Keziban
06 Aralık 2023 05:22
Sirin sonuçtan çok memnun

Samsung Beyaz Eşya Marmara Bölge Müdürü Artık Muhatabım Sensin!

Sirin
02 Şubat 2024 18:39
"Samsung çözüm merkezinden Gamze hanıma ve 212'li numaradan ismini hatırlamadığım bana değişim için 2 defa makine modeli öneren temsilci hanımefendiye teşekkür ederim. Ayrıca değişimi onaylayan Samsung çalışanına özellikle teşekkür ediyorum, yerel servis çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkürler. Şimdiye kadar sorunuma ısrarla çözüm bulmayan temsilcilere bir teşekkürüm yoktur."
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
31 Mayıs 2025 18:57
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Beyaz Eşyalar: Kalite Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

14 Mart 2025 04:10