Samsung Buzdolabının Derece Ayarı Sorunu Ve Sürekli Uyarı

25 Eylül 2024 04:41

Samsung RT62UDEW model buzdolabımızın derece ayarını yapamıyorum. Düğmelerinden düzelttiğimiz zaman eski haline hemen dönüyor. 20-24 derecelere kadar çıkıyor artık. Ayrıca eksili derecelere inemiyoruz. Sürekli uyarı veriyor. Daha önce servis çağırdık, 600 TL aldı. Dolapta sorun yok dedi ama daha kötü olmaya başladı. Uyarı 5 dakika bir ötüyor. Çözüm bulunmasını istiyorum.

25 Eylül 2024 10:47 (Şikayetten 6 saat sonra)

25 Eylül 2024 21:02

Servise kayıt oluşturdum bilgilerime ulaşılamamış tamamen baştan savma bir öncekinde nasıl ulaşıldı. Servis iptal edilmiş lütfen iletişim kurabileceğim biri ulaşsın

Bayram
Bayram

Değerli arkadaşlar kendi buzdolabımda devamlı kapı açık uyarısı vardı bende yorumlardaki gibi display kartını söktüm ve butonları değiştirdim 3 gündür buzdolabımdan ses gelmiyor butonlar toplamda 150 TL'ye geldi tavsiye ederim

Vecdi
Vecdi

Merhabalar, Sorunu çözebildiniz mi? Aynı model buzdolabından bende de var. Benim de uzun yıllardan beri alt bölümün derecesi kendi kendine sürekli 1 ile 7 arasında değişiyor ve uyarı sesi ötüyordu. Bazen Herhangi bir derecede takılıp uzun süre öyle çalıştığı da oluyordu. Yetkili servis çağırdım maalesef çözemedi. Araştırmalarım sonucu arızayı kendim tespit ettim ve yaptım. Gösterge ekranında 4 adet küçük buton var bu butonlardan alt bölüme kumanda eden basit 20 TL lik buton arızalanmış değiştirince düzeldi. Sizin dolapta da bu butonlardan birisi arızalanmış olabilir. Arızanız çözülmediyse öncelikle sizde bu bölüme bakın.

Samsung Buzdolabının Derece Ayarı Sorunu Ve Sürekli Uyarı

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RT58EDEW Derece Ayarı

Sinem
05 Haziran 2024 10:54

Oğuz
26 Ekim 2023 22:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Ağustos 2024 02:32