Samsung Buzdolabından Gelen Buz Kırma Sesi

27 Mart 2023 15:12

Yaklaşık 7 ay önce Samsung yetkili bayisinden RT50K6000WW/TR Samsung marka buzdolabını aldık. Buraya kadar bir sorun yok ancak bu buzdolabında öyle bir buz kırma sesi geliyor ki, bakın aylardır evde ne huzur kaldı ne başka bir şey. Günde benim sayabildiğimiz 150 den fazla bu sese maruz kalıyoruz.

Gece ya da gündüz fark etmeksizin oda kapımız ve mutfak kapısı kapalı tutmak zorundasınız. Yani bu devasa sesin bir izahı yok. Geceleri uyumak neredeyse olanaksız ve bu sese maalesef alışamadık. Servisi boşuna aramayın bu üründe bu ses kronikmiş şaka gibi değil mi? Binlerce lira vererek ve en iyi marka diye Samsung ürünü alıyorsunuz 2023 yılında devasa bir buz kırma sesi olan buzdolabı ile yaşamak zorundasınız.

Ben bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum eminim ki Samsung böyle bir şey tasarlayıp üretmedi. Ama işte Türkiye'deki Samsung servisleri o kadar kalitesiz ki başından savmak için söyledikleri tek şey bu. O ses bazen öyle boyutlardaki cidden buzdolabını parçalamak istiyorsunuz.

27 Mart 2023 18:34 (Şikayetten 3 saat sonra)

03 Nisan 2023 13:25

Bugün oldu halen ne arayan var ne soran. İşte Samsung Türkiye tam olarak budur. Bir daha asla yanından geçmem bu markanın çok yazık cidden

Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 23:38
kapak-icinde-paslanma-sorunu-garanti-kapsaminda-cozum-talebi-3.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Gündür Arızalı Buzdolabı İçin Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyetim Devam Ediyor

12 Kasım 2025 17:55
25-gundur-arizali-buzdolabi-icin-cozum-sunulmuyor-magduriyetim-devam-ediyor-1.jpg

Buzdolabının Soğutmama Sorunu Ve Servis İletişim Problemi

Erdogan