12 Haziran 2024 03:46

Çeyiz zamanı tüm beyaz eşyalarımı 2021 yılında Samsung dan aldım. Daha 7/8 ay olmadan buzdolabım bozuldu. Soğutmamaya, sebzelik kasasının altında su birikmeye ve gıdalarım bozulmaya başlamıştı. Yetkili servis geldi. İçine cihaz koyup 1 gün sonra aldılar ve aynı şekilde soğutmadığını söylediler. Tamir edildi ancak aradan daha 1 sene geçmeden aynı sorun tekrar yaşandı. Aynı şekilde süreç uygulandı fakat bu sefer motor değişimi olacağını ilettiler. Kabul etmediğimi değişim talep ettiğimi belirttim çünkü garantim hala devam ediyor fakat 2 hafta boyunca oyalandım ve değişim olmayacağını söylediler. Bir tüketici olarak mağdur edildim 1 yaşında çocuğum var ve bu sıcakta perişan olduk. Alışveriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun ve gerekeni yapın. Sizin garanti belgenizde ayıplı ürünün tekrarlanması durumunda tüketicinin değişim talep edebileceği yazıyor ama uygulama da yok! Acil yardım istiyorum

15 Temmuz 2024 14:26

13 Temmuz 2024 12:25

12 haziranda bir şikayet ilettim buraya ama sürecim mayıs ortasında başlamıştı. Sorundan emin ol yetkili servis talebi aç onlar baksın vs derken o zamanlar başladı. Neyse sözüm ona değişim talebim onaylandı fakat bayramdan sonra ki 2 hafta ürün ancak gelir yurt dışından temin edilecek dediler tamam dedik. 1 geçen hafta cuma arayıp başka beklediğimiz ürünün hiç gelmeyeceğini onun yerine farklı iki model bunların elinde olduğunu söylediler (madem elinizde olanı göndereceksiniz niye 2 hafta daha ürün yurt dışından gelecek diye oyaladınız deme) neyse kabul ettik cuma günü mevcut ürün seçtiğimiz halde 1 hafta boyunca göndermediniz 1 hafta doldu bugün gönderip üstüne bir de yetkili servis pazar günü çalışmıyor pazartesi de resmi tatil diye Salı gününden sonra gelecek ki eminim servis de 1 hafta sürecek! Bu sıcakta beklemeye tahammül kalmamış 2 aydır oyalandığımız yetmedi bir de servis bekleyeceğiz öyle mi? Madem servis çalışma saatleri günleri böyle neden 2 aydır mağdur olan müşterinizi daha çok mağdur ediyorsunuz ayıp! Böyle böyle oyalayarak 2 ayımızı yediniz. Yaz bitti. İşiniz gücünüz insanları oyalamak gerçekten yazıklar olsun sizin müşteri memnuniyeti anlayışınıza! Düşünün 12 Hazirandan beri tam 1 aydır benim dolabım hala yok. Evet yanlış okumadınız 30 derece sıcakta 1 yaşında bebek olan bir evde hala buzdolabı yok! Ama yetkili servisimiz gelmiyor bir aksiyon alınmıyor. İnsanlar yeterince mağdur oldu hemen servis gönderelim diyen yok! Hala 1 hafta daha oyalama peşindesiniz. Gerçekten markanıza yakışmayan ne kadar durum varsa hepsini ben birebir yaşadım maalesef

Ek
profile profile
12 Haziran 2024 09:27 (Şikayetten 5 saat sonra)

12 Haziran 2024 14:40

Kimse bana dönüş yapmadı sanırım sürenin dolmasını bekliyorlar. Hoş dönüş yapsalarda çözüm yok yazılmış metni okuyup duruyorlar. Ben sorunuma acil çözüm bekliyorum yaptığınız gerçekten ayıp. Marka imajınızı zedelediniz, görüyorum ki ürünleriniz ile ilgili sorun yaşayan tek ben değilim bir sürü insan mağdur olmuş sayenizde. Bende mağdurlardan biriyim. Lütfen ayıplı ürününüzün arkasında durun ve gerekeni yapın. Bu sıcakta 1 aydır bozuk dolap yüzünden evime yiyecek alamıyorum küçük bebeğim olduğunu söylediğim halde hiçbir hassasiyet göstermediniz yazık günahtır. Acil yetkili birinden kesin çözüm odaklı dönüş bekliyorum

15 Temmuz 2024 14:27

Herhangi bir gelişme olmadığı gibi hala oyalıyorlar. Sözde dolabım değişim olacak bayramdan önce arayıp onayladılar ama bayram biteli 1 ay oldu hala gelmedi. Geçen hafta gönderim olacak dediler cumartesi günü lojistik firması dolabı getirdi eve daha girmeden bu dolap girmez deyip gittiler. Çağrı merkezini arıyorum muhatap bulamıyorum. Birisi de adam akıllı ürününüz şu gün gelecek aynı gün kurulum yapılacak demiyor kimse bilgi vermiyor sadece yetkili birime talebinizi iletiyoruz dönüş yapacaklar diyorlar ne arayan ne bilgi veren var! Yazıklar olsun gerçekten 2 aydır oyalayıp duruyorsunuz. Küçük bebeğim var hassasiyet bekliyorum dediğim halde bu sıcakta bizi ve küçücük bebeği mağdur ediyorsunuz. Koskoca Samsung markasının oyalama oyunları bitmedi. Lütfen artık kusurlu ürününüzü alın ve yeni ürünümü en kısa zamanda teslim edip gerekeni yapın! 1 hafta daha oyalamanızı istemiyorum #Samsung

Yorumlar (6)

Gürbüz

Bende de benzer sıkıntı oldu. Diyarbakır'da servis rezil ötesi durumda. Samsung marka bir cihazı evime sokmam artık.

Serdar

Hiç yakışmadı Samsung a

Ahmet

Böyle bir şey olabilir mi, koca firma bir buzdolabının arkasında duramıyor mu, Samsung'a nasıl güveneceğiz, bu mu sizin müşteri memnuniyetiniz.

Özlem

Kesinlikle katılıyorum gerçekten ismine güvenerek tüm beyaz eşyalarımızı aldık bin pişman olduk. 2 aydır bu sıcakta dolapsız kaldık perişan olduk küçücük bebekle. Ama onların umurunda bile değil daha ne kadar oyalarız da garanti süreleri bitecek hesabı yapıyorlar. Yazık

Fedli

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı problemi başka marka da yaşadım fakat servis ikinci defa geldiğinde talep oluşturup bir hafta sonra bir üst model ile değişim yaptı. Firmanın yapması gereken durum belli burada ürünü değiştirmek. Ürünü satmak kolay önemli olan arkasında durabilmek servis ve firma kendi ürünlerinin arkasında durmuyorsa insanlar niye bu markadan ürün alsın.

İlkay

Aynı sorunlarla bende karşılaştım ve değişim için benden 27 000 TL daha ek ücret aldılar değişim için ve bu süreç bir buçuk ay sürdü ve ben ailecek bir buçuk ay evde buzdolapsız yaşadım

Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
08 Temmuz 08:09
4 Yıllık Samsung Buzdolabı Aniden Bozuldu Servis İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Hakkı
02 Eylül 2023 09:05
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabında 4 Yılda Gaz Sorunu Ve Servis Ücreti Şoku

Oğuz