Büşra
07 Temmuz 2024 11:14

22.06.2022 de satın aldığımız Samsung AU9000 65 televizyonumuz 04.07.2022 de kurulumu yapıldı. 2 gün önce televizyonumuzun yarısında kararma başladı. Garanti süresi biter bitmez böyle bir durumla karşılaştık. En çok güvendiğimiz marka diyerek Samsung'u seçip garanti bitiminin hemen ardından böyle bir sorunla karşılaştığımız için hayretler içerisindeyiz. Dünya para verip alıyoruz ve iki yıl sürüyor ömrü böyle iş mi olur. Arıza için dünya para istiyorsunuz. Bu sizin ürününüzden kaynaklı bir durum 2 yılda duvarda takılı olan televizyon bozulur mu hiç aklım almıyor. Samsung'dan bu duruma bir çözüm üretilmesini istiyoruz böyle markaya yakışır bir durum değil bu

09 Temmuz 2024 10:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Alper

Aynı sorunu yaşıyorum. Kimisine ücretsiz kimisine 50% indirimli destek sağlanmış. Panel arızasını belirttik geldiler ve şikayet etmemize rağmen bugün tekrar arandık ve ne indirim ne de ücretsiz herhangi bir şey teklif edilmedi. Kronik arızalı ürün için 23000 TL talep etmeye devam ettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyoruz.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
08 Kasım 2024 04:31
Samsung TV'de Kronik LED Yanığı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Mart 2024 17:32
Samsung TV Ekranının Kararma Sorunu
Samsung TV Ekranının Kararma Sorunu
Mert sonuçtan çok memnun

Mert
21 Mart 2024 23:57
"Markaya olan güvenimizi tazelediğiniz için teşekkür ederim"
Samsung TV Mizin Ekranı Garanti Süresi Dolduktan 3 Gün Sonra Karardı.
Samsung TV Mizin Ekranı Garanti Süresi Dolduktan 3 Gün Sonra Karardı.
Samsung Kategorileri