Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

S24 Ultra Kamera Sorunu Ve Samsung Arım Teknik Servisin İş Bilmezliği

02 Ağustos 2024 12:00

Şubat 2024 'de Samsung shoptan s24 Ultra cep telefonu aldım. Aldığım zamandan beri kamerada video modunda görüntüde hareket ettirince titreme ve cihazda titremeye bağlı ses sorunu vardı, son 1 ayda artınca Samsung'a başvurdum. Cihazı arım teknik isimli yetkili servise verdim. Servise telefonun fabrikasyon hatalı olduğunu bu sebepten değişim talep ettiğimi iletmeme rağmen Samsung merkez değişimi reddetti, tamir yapabiliriz dendi. Tamir için cumartesi günü servise verildi. Perşembe günü alabilirsiniz diye mesaj geldi. Servise işimden izin alarak gittim ve cihazda aynı sorunu belli belirsiz gene gördüm (kamerada azda olsa titreme vardı ) İnceleme sonucunda ise kamera lenslerinin içinde teknisyen hatası sonucu toz kalmış ve cihazı tekrar servise alıp içini 2. Kez açtılar. Yıllardır Apple kullanıyordum uzun zaman sonra Samsung'a dönüş yaptım ama cihazda oluşan arıza ve teknik servis hataları beni cihazdan soğuttu. Cihazın yenisi ile değişimini talep etmemize rağmen reddedildi. Samsung'un mağduriyetimi gidermesini bekliyorum. En iyi cihazına dünya para vererek aldım ama karşılaştığım manzara çok amatör ve verdiğim parayı hak etmiyor!

02 Ağustos 2024 19:27

02.08.24 tarihinde cihazı teslim almam için mesaj geldi, yeniden servise gittim cihazın kamerası değişmesine rağmen sorun devam etmektedir. Video çekerken görüntü titremesi ve cızırtı gelmekte ayrıca kamera lensinin içinde olan toz giderilmemiş. 3. Kez cihazımın içi açılacak yeniden kamera değişecekmiş servisten telefonu alamadan 3. Kez tekrar servise verdim. Mağduriyet katlanarak artıyor ve kesinlikle cihazı değiştirme yoluna gidilmiyor. Sıfır aldığım cihazın içini 3. Kez acıyorlar. Samsung yetkilileri lütfen yaratılan mağduriyeti gideriniz!

09 Ağustos 2024 21:47

09.08.2024 tarihinde cihazı teslim aldım, ana kart ve arka kapak değişimi yapılmış yani toplamda kamera, arka kapak, ana kart değişti telefonun IMEI'si değişmiş yaptığım e devlet sorgusunda kayıtsız görünüyor. Eyyyy Samsung 70 kusur bine aldığım telefon 20 bin etmiyor artık!

11 Ağustos 2024 16:57

Cihazı biraz kullandıktan sonra kameradaki titreme sorununun devam ettiğini fark ettim tekrardan servise vereceğim!

13 Ağustos 2024 15:34

Arkadaşlar s24 Ultra cihazın kamerası değişti olmadı sonra anakartı değişti gene olmadı buyurun videoyu izleyin hiçbir şekilde düzelme olmadı tamir ettik dedikleri cihaz 3 kez servise gitti hala sonuç bu! Samsung aldığım güne l...net olsun!

23 Ağustos 2024 09:11

Cihazı tekrar arim teknik Samsung servise verdim artık kaçıncı oldu bilmiyorum! 5 gün serviste bekledi ve kayıt bile açmamış işgüzar kasada oturan esmer hafif kilolu hanımefendi bir de ters ve kaba üslup takınmış kayıt açılmadı diyorum simdi acalım isterseniz diyor 5 gün beklemiş cihaz! Şikayet edeceğimi söyleyince istediğiniz yere edebilirsiniz diyor neyse sonuç olarak telefonu Sincan arim teknikten aldım ve Etlik simge elektroniğe bıraktım gayet güler yüzlü ve ilgililerdi cihazı aldılar 4. Gün arandım cihaz değişim onayı geldi veya ücret iadesi isterseniz oda oluyor dendi Allah razi olsun dedim sonunda! Ücret iadesi istedim kaçarak uzaklaşacağım

Hüseyin
Hüseyin

Samsung sürekli mağdur ediyor. 2 kez farklı telefonum servise gitti. Birinde Sıvı teması diyerek garanti dışı bıraktılar. Şimdi de kendileri hasar verip garanti dışı bıraktılar.

Savaş
Savaş

Daha önce bu sorunu yaşayanlar oldu. Bu sorun fiziksel değil tamamen yazılımsal. Bildiğim kadarıyla arama kısmına bir tuşlama yapıyorsun ve çıkan ekranda ois ayarlarını sıfırlıyorsunuz. 1 dakikalık bit işlemi Samsung çalışanları bilmemesi komik. S10 Plus cihazımda da olmuştu yıllar önce, bu şekilde çözmüştüm.

Bee sonuçtan çok memnun

Samsung S24 Ultra 512 GB Arızalı Ürün

23 Ağustos 2024 13:03
"Ürünümü yenisi ile değiştiren talebimi olumlu karşılayan Samsung Türkiye firması cio su, çalışanları ve müşteri hizmetlerine, ayrıca cihazı kontrol ederek değişim talebimi onaylayan Ankara BDH servis yetkililerine sonsuz teşekkürler."
Samsung S24 Ultra 512 GB Arızalı Ürün
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
23 Ağustos 2024 14:54
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
15 Ağustos 2024 11:09