Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ve Teknik Servisi Sıfır Yerine Defolu Ürünü Kilitlediler

07 Mayıs 2024 12:23

Profilo bayisinden buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi aldım. Çamaşır ve bulaşık makinelerinde bir sıkıntı yaşamadım; ancak buzdolabının üst kapağında iki ayrı noktada göçük mevcuttu. Cihazın değişimini talep etmeme rağmen, servis cihazın kapağının birebir orijinali ile değişimin sağlanacağını ve sıfırdan hiçbir farkının olmayacağını söyleyerek beni ikna etti. Ben de duruma iyi niyetle yaklaşıp kapak değişimini kabul ettim. Servis birkaç gün sonra gelip kapak değişimini gerçekleştirdi. Değişim esnasında cihazın dokunmatik ekranı çalışmadı. Servis tarafından tekrar tekrar sökülüp takıldı ve birçok kez dokunmatik ekran çalışmadı. Sonunda servis birçok kez dokunmatik ekranı takıp çıkardıktan sonra çalıştırmayı başardı; ancak ekran, birçok kez takılıp çıkarıldığı için ekran kapağında bariz bir oynama ve alt kısmında yıpranma mevcuttu. Servise bunun normal bir oynama olmadığını belirtmeme rağmen, 'Hayır, bütün cihazlarımızda bu şekilde normal bir oynama vardır.' diyerek müşterinin aklıyla dalga geçercesine çıkıp gittiler. Ertesi sabah cihazın ekranında tekrar derecelere dokununca -20 derecede algılama sorunu yaşadım. Hiçbir şekilde cihaz dereceyi algılamıyor, -20 dereceye tekrar tekrar basmama rağmen cihaz çalışmıyordu. Profilo'dan aldığım, daha kullanmaya başlamadığım sıfır cihaz bu şekilde tekrar tekrar sorun yaşatınca, Profilo genel merkezini arayıp sorunu anlattım. Ödediğim parayı hatırlatarak, bu kadar tekrar tekrar sorun yaşadığım cihazı kabul etmediğimi ve değişimini talep ettiğimi söyledim. Tekrar servis geldi. Ekranın çalışmadığını birebir tespit etti. Ben cihazın değişimini talep ettim. Servis ekranı söküp tekrar taktı, tuşlar çalışmaya başladı ama kart yerindeki oynama aynı şekilde devam ediyordu. Benim sıfır fiyatına aldığım buzdolabı, sanki spotçulardan alınmış elden geçirilmiş buzdolabına dönmüştü. Bu durumu kabul etmeyip ısrarla değişim talebimi ilettim ve servis kaydı oluşturdum. Birkaç gün sonra il servis sorumlusu geldi. Benim değişim ısrarlarıma rağmen, 'Cihaz normal, ekran kartının oynamasında sıkıntı yoktur, bu normal bir durumdur.' diyerek çekip gittiler. Anlayacağınız, Profilo ve teknik servis el ele verip, benim sıfır orijinal buzdolabı için verdiğim parayla defolu, elden geçmiş buzdolabını bana kabul ettirmeye çalışıyorlar. Benim verdiğim paraya karşılık anlaşmam sıfır orijinal cihaz içindi; bu ticarette esas olandır. Umarım buradan yazdıklarımdan bir çözüm bulunur. Çözüm bulunmadığı takdirde Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Profilo'dan şikayetçiyim.

07 Mayıs 2024 13:02 (Şikayetten 38 dakika sonra)

07 Mayıs 2024 14:46

Müşteri hizmetleri aradı Profilo cihazlarında bir sıkıntı olmadığını bu durumun cihazlarında yaşanan olağan bir durum olduğunu söyledi. Hatta beni suçlayarak siz gereğinden fazla baskı yapmışsınız diye suçlayıcı ithamlarda bulundular. Lanet olsun Profilo'dan ürün aldığım güne sorunun devam etmesi durumunda onarım dışında bir çözüm sunamayacaklarını belirtiler. Tüketici hakem heyetleri dışında bir seçenek bırakmadılar. Sakın Profilo'dan ürün almayın ben pişmanım siz yaşamayın bu durumu

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Yeni Buzdolabında Darbe Ve Ezik Ürün Değişimi Talebi

Ümit
02 Nisan 18:07
Satın Aldığım Yeni Buzdolabında Darbe Ve Ezik Ürün Değişimi Talebi
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Buzluk Işığı Çalışmayan Profilo Buzdolabı İçin Ayıplı Ürün Şikayeti

Ruken