Enfal sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 16:43

Dokuz ay önce aldığım Profilo XXL marka buzdolabı, sebzelikteki tüm sebzeleri donduruyor. Servis çağırdık, termostatın arızalı olduğu söylendi. Geçen hafta termostat değiştirildi, ancak şimdi yemeklerde buz tutmaya başladı. Tekrar servisle görüştüm ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim; 'Arkadaşlar bakacaklar, size bilgi verecekler' dendi ama başka bir şey söylenmedi. Bu durum, Profilo ismine yakışmadı. Lütfen buzdolabını yenisi ile değiştirerek mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

27 Ocak 2024 17:10 (Şikayetten 27 dakika sonra)

20 Şubat 2024 11:26

Profilo buzdolabı ile ilgili daha önce de şikayetleri vardı teknik servis termostatın arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi ve değiştirdiler şikayetlerimiz halen devam ediyor bugün yaptığımız görüşmede termostatını tekrar değişeceğini söylediler mağduriyetimin giderilmesi için bu ürünün yenisiyle değiştirilmesi talep ediyorum

27 Şubat 2024 19:59

dokuz ay önce aldığım Profilo buzdolabı Sebzelik bölümü buzlanma yapıyor diye dört defa servis çağırdık termostat arızalı denildi Termostat değişti daha sonra şikayetler devam etti buzdolabının karşısında test cihazı koyarak ısı kaydı aldılar test sonucunda fazla soğutma şeklinde ısı kaydı alınmış şikayetler üzerine cihazın değişimini talep ettik Hotline bölümündeki Uğur bey cihazın değişimini onaylamamış acaba kendisine sormak istiyorum o da bir tüketici aynı sorun kendinde olsaydı ne yapardı mağdur olan biziz ve mağduriyetimiz giderilmeli

23 Eylül 2023 12:38
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
23 Kasım 2023 11:57
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
06 Temmuz 2023 15:02
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Mart 2024 02:35
Esma sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 13:35
Profilo Kategorileri