Ayşe
22 Ağustos 2024 11:57

Profilo genel merkezinin söylediğine göre Mayıs 2017'de buzdolabı aldım. 7 sene içinde defalarca buzdolabının buzlu normal bölümünün soğutmamasından dolayı şikayet kaydı oluşturdum. Servis her geldiğinde bazen işlem yapmadan geçiştirerek geliyor. Gidiyor ama yıllardır benim sorunum hep devam etti.

Arada garanti uzatması da yaptık ama benim şikayetimin soğutmama sorunu hep devam etti. En son 3 gün önce işleme geldiklerinde bu sefer de derin dondurucuyla buzdolabı arasındaki köpükleri de parçalayarak kendince bir sorun bularak cihazın anakartının böceklenme yaptığını, sorunun bundan olduğunu söyleyerek sorun icat ettiler. Anakartı bozulan buzdolabının komple çalışmaması gerekirken benim dolabımın dondurucu kısmı çalışıyor. Üst kısım soğutmuyordu. 600 TL de tespit parası alıp değişim kaydı oluşturdular.

Halbuki yıllardır ben buzdolabının soğutmasından defalarca şikayet kaydı oluşturdum. Dedikleri gibi karttaki sorun olsa benim buzdolabımın derin dondurucusu nasıl yıllardır kusursuz bir şekilde hizmet veriyor? Derin dondurucudan hiçbir sorun yokken buzdolabının normal soğutma yeri sorunluyken ve bir sorun kronik bir arızayken defalarca mağdur edildim.

Ayrıca arıza tespit edilirken derin dondurucuyla buzdolabı arasındaki köpükler de parçalanarak buzdolabım daha da kullanılmaz hale getirildi. Hal böyleyken firma değişim için yeni ürünün 48 bin TL olduğunu, benim 35.000 TL vererek yeni bir dolap alabileceğimi söyledi. 48.000 liralık teklif ettikleri dolabı 35 bin liraya verirken zaten ben o ürünü 35.000 liraya serbest piyasada kendim de bulabiliyorum. Bana yapılan bir lütuf yok kaldı ki ben kronik sorunlu bir ürünü yıllardır kullanamıyorum. Ücretsiz değişim talep ediyorum, aksi takdirde yasal haklarıma başvuracağım.

22 Ağustos 2024 13:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Profilo Ayıplı Ürün İçin Değişim Ücreti Talep Edilmesi

İlhan
12 Temmuz 2024 23:47
Profilo Ayıplı Ürün İçin Değişim Ücreti Talep Edilmesi
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:03

Şenol
17 Aralık 2023 03:05

Profilo Ücretli Ek Garanti Yapılmadı.

Bekir
16 Mart 2024 16:49