Pegasus İptal Hakkı (Flex) Sorunu Mağdur Edildim Site Yanlış Çalışıyor

Nur
05 Ağustos 19:55
Nur'un Teşekkür Mesajı
“Sorun düzeltildi teşekkürler”

Pegasus hava yollarından 27.07.2024 tarihinde yurt dışı gidiş dönüş 2 kisilik bilet aldım. Bileti alırken öncelikle light paketi seçtim sonrasında Flex iptal hakkı özelliğini ekledim ve daha sonra biletlerime bagaj hakkı ekleyerek bileti satin aldım. Daha sonrasında biletimde tarih değişikliği yapmam gerekince Flex iptal ve değişiklik hakkinin biletimde tanımlı olmadığını gördüm. Daha önce de defalarda kez bu şekilde bilet aldığım için Flex özelliğini eklediğime emindim. Müşteri hizmetlerini aradım fakat faturamda görünmediği için almadığımı söylediler ve yardımcı olmadılar. Flex özelliğini aldığıma emin olduğum için siteyi incelediğimde sitenin kurgusunda yanlış çalıştığını fark ettim ve Pegasus'a video çekerek sorunu ilettim. Şu an biletimi değiştirmem gerekiyor ve Pegasus sitesinin çalışmasından kaynaklı hatadan dolayı 6bin tl param yanacak ve durumun acil olduğunu belirtmeme rağmen yardımcı olmuyorlar. Videoyu aşağıda ekledim. Benzer fiyatlı bir bilet üzerinden testini yaptım. Videoda göründüğü gibi 2813 TL iki bilet 5626 TL sonrasında Flex ekliyorum 435 X 2 =870 TL 6496 TL yapıyor buraya kadar doğru sonrasında bagaj hakkı için 833 TL X 2 kişi 1666 TL hak ekliyorum ve fiyat 7292 TL olarak yanlış hesaplanıyor. Normalde bu yapılan işlemler sonrasında 8162 TL olarak fiyat hesaplamalıydı ve Flex te görünmeliydi. Fakat 7292 TL olarak hesaplanıyor bu da 5626 TL arti 1666 TL'ye karşılık geliyor. Videoda eklediğimi gördüğünüz Flex seçeneğini sistem otomatikmen iptal ediyor ve faturaya yansımıyor. Bu durumda mağduriyetimin giderilmesini ve biletlerimi kesintisiz olarak iptal edilerek paramın iade edilmesini talep ediyorum.

Nur
08 Ağustos 11:30