Serenay sonuçtan hiç memnun değil

LCW   Eksik Parça Gönderiyor

17 Eylül 2024 11:46
17 Eylül 2024 11:30

2409141701609 numaralı siparişimdeki uzay temalı polar pijama takımı üst parçası eksik olarak gönderildi. Eksik parça ile ilgili müşteri hizmetlerine telefonla ya da WhatsApp üzerinden zahmetsizce bağlanabilmek zaten mümkün değil Onu tuşlayın bunu onaylayın vb. Güçlükle bağlandığım müşteri temsilcisi iade talebinde bulunabileceğimi 48 saat onay süreci olacağını söyledi. Ben bu ürünü doğum günü için hediye aldım. Şu an ürün stokta yok yenisini alamayacağım gibi bir de firmanın hatası sebebiyle değerli vaktimi iade için kargolama vb. İle uğraşarak harcıyorum. Müşteri memnuniyetinin bu kadar kolay harcanabilecek bir şey olmadığını düşünen kaliteye önem veren firmalardan alışveriş yapacağım artık

17 Eylül 2024 12:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

18 Eylül 2024 11:49

Maalesef otomatik cevap göndermek dışında bir işlem yapılmadı henüz. Küçük çocuğum var kargoya gitme imkanım yok şu an takım parçası eksik ürün elimde kalmış gibi görünüyor

LC Waikiki Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru