Kumtel Mufa Yetkili Teknik Servis Ürün Kurulumunu Yapmıyorlar

08 Ağustos 2024 11:00

04.08.2024 tarihinde Kumtel ankastre set aldım. Evime doğalgaz aboneliğimi açtırabilmem için ocağın bağlanması gerektiğini söylediler. Ben de hemen Kumtel servisini aradım. 05.08.2024 tarihinde müşteri hizmetlerine 10:00'dan 13:00'a kadar bağlanmaya çalıştım fakat asla müşteri temsilcisine bağlanmadan sesli yanıt sisteminde bekledim. Telefonu kapatınca birkaç kez kurulum için SMS linki gönderdiler. Doldurdum fakat dönüş olmadı. Ben de internetten bana yakın Kumtel yetkili servis adreslerine baktım. Mufa Teknik çıktı, orayı aradım. Uzun uzun aramalarım sonucunda bağlanabildim. Bir hanımefendi açtı. Durumu anlattım, 'Biz satış mağazasıyız' dedi. Fakat internette ve Kumtel'de siz görünüyorsunuz dediğimde 'Yanlış olmuş' dedi. Peki Kumtel ile nasıl iletişim kurabilirim dediğimde bu sistem yordu. Benim 1.5 yaşında bir bebeğim var ve Kumtel ürünü bağlamadığı için benim doğalgazım günlerdir yok dediğimde sinirli bir şekilde 'Kaydınızı oluşturayım' denildi. Çıkıp servisin bulunduğu adrese gittim. Tabelasında kocaman harflerle yetkili servis yazıyor. Madem yetkili servis, neden 'Biz yetkili servis değil satıcıyız' deniliyor? Neden yapmaları gerekenin bu olmasına rağmen kurmak, kayıt almak istemiyorlar? Ben bu ürüne para ödedim ve satın alırken bana ücretsiz servis kurulumu denildi. Kumtel neden servis sağlayamıyor? 1.5 yaşında bebeğimle Ankara'nın ortasında doğalgaz bekliyorum. Kumtel yetkili servisleri ürünü kurmadıkları için.

08 Ağustos 2024 19:55

Kumtel servis problemiyle alakalı bu siteye başvuruda bulundum şikayetimin arakasından hemen Kumtel cevap verdi dönüş yapacaklarını söylediler fakat gün içinde bekledim ne dönüş yapıldı ne çözüm üretildi hala ankastre setimi servis bağlamadı ve hala doğal gazım kapalı sayelerinde gerekirse iade etmek istiyorum artık otomatik buraya cevap vermek yerine çözüm üretilsin paramızla mağdur ediliyoruz

kumtel-mufa-yetkili-teknik-servis-urun-kurulumunu-yapmiyorlar-1.jpg
08 Ağustos 2024 14:45

Benimle iletisim kuracaklarını söylemelerine rağmen hala dönüş sağlanmadı ve bugün de kurulum yapmadıkları için bugün de doğal gazım açılmadı zaten her şeyin gereksiz pahalı olduğu bir donemde kaç gün daha dışarıdan yemek söyleyip dus almayı bekleyeceğiz ve firma ne zaman gerçek anlamda isini yapıp kurulumunu tamamlayacak?

08 Ağustos 2024 11:20 (Şikayetten 20 dakika sonra)
08 Ağustos 2024 14:42

Ve saatler geçmesine rağmen benimle iletisim kuracaklarını söylemelerine rağmen hala bir çözüm sunulmadı kaç gün daha şikayet talebi oluşturup bekleyeceğim buradan hemen yanıt veriyorken müşteri hizmetlerinize neden ulaşılamıyor?

Alican
03 Mayıs 2024 12:08

Mertcan
07 Aralık 2024 20:49

01 Ağustos 2023 12:45
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 16:11
Haluk sonuçtan memnun değil