Kübra sonuçtan memnun değil

30 Eylül 2024 23:00

19 Temmuz 2024 yeni ankastre seti Kumtel fırın aldım. Kek pişirmiyor, kabartmıyor, kabartıp sönüyor. Kendi kendine işlem görmüyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Acilen hiçbir şekilde bir şey yapamıyorum. Konuyla ilgili yardım istiyorum. Kaç defa deneme yapıldı ama yine aynı durumda, hâlâ.

14 Ekim 2024 12:33

Kumtel'in servisinden şikayetçiyim gün veriyorlar ama gelmiyor arayıp bilgi vermiyorlar arandığında ulaşılmıyor deniliyor ama arama gelmiyor ve başka numaradan arandığı halde o numara ble geri dönüş yapılmıyor bu kadar sorumsuz firma olmaz çalışanlarından servisinden şikayetçiyim her konuda. Ne bilgi mesajı atılıyor gelip gelmıceğine dair ne bir şey söyleniliyor iki aylık fırın aldım daha iki ay olmuş hc memnun değilim tuş yerlerinden resmen sıcaktan su akıtıyor hiçbir hamur işini kabartmıyor kendi için de söndürüp olduğu gbı kalıyor şikayet ettiğimiz halde ilgilenen bir firma değil. Paramıza yazık gerçekten.

08 Ekim 2024 16:11

Kumtel kek kabartmıyor hamur bırakıyor her şeyi pişirmiyor fırın tuşları çok ısınıyor ısınırken resmen su akıtıyor iki ay oldu ankastre set olarak aldım ama kullanım yapamıyorum ısıyı bir anda söndürüyor resmen hamur geri gidiyor hiçbrsey yapamıyorum

Ek
01 Ekim 2024 09:48 (Şikayetten 10 saat sonra)
03 Ekim 2024 11:52

Dönüş yaptınız ama sonuç yine aynı kalıyor hamur kaldı resmen iki aydır kullanamıyorum aldığıma pısman oldum yanı

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
20 Aralık 2023 12:24
Kumtel Ürün Kalitesizliği Ve Servisin İlgisizliği
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
26 Aralık 2023 18:15
Kumtel Fırın Hamur İşlerinde Hayal Kırıklığı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
13 Haziran 2024 21:58
Kumtel Ankastre Set Pişmanlıktır!
Kumtel Ankastre Set Pişmanlıktır!
Kumtel Kategorileri