Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 17:46

30.12.2023 tarihinde Beykoz Kavacık Migros mağazasından Kumtel ks-6331 fanlı ürün almıştık. Ürünü 13.01.2024 tarihinde denedik fakat maalesef çalışmıyor. Migros'a şikayet kayıt oluşturduk ve bugün arandım. Kendileri 1 haftayı geçtiği için ürün değişim-iade yapamayacaklarını belirtti. Kumtel firmasının müşteri hizmetlerine da hafta sonu olduğu için ulaşamıyorum. Mesai saatleri dışında diyor. Migros Kavacık'tan arandığımda firma değişim iade formu gönderir ise işlem yapabileceklerini söyledi. Servis servis elimde ürünle dolaşmak istemiyorum. Ürünü aldığım mağazadan değişimi veya iadesi için desteğinizi rica ederim.
Aynı üründen Trendyol üzerinden anneme de sipariş verdik, onu da gelir gelmez denedik ve arızalıydı. İade talebi oluşturup geri gönderdik maalesef.

15 Ocak 2024 07:41 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Ocak 2024 14:28

Merhaba; Tarafıma hala geri dönüş sağlanmadı.

15 Ocak 2024 15:43
Kumtel Isıtıcı Fan Çalışmıyor

Geri dönüş yapılmadığı için kendim Kumtel Müşteri Hizmetlerini aradım. Yaklaşık 5 dakika boyunca temsilciye bağlanmak için beklettikten sonra arama kendiliğinden sonlandı. Bilginize.

15 Ocak 2024 15:44

16 Ocak 2024 13:57

Kumtel Firmasından hiçbir şekilde geri dönüş olmaması sebebiyle bugün tekrardan müşteri hizmetlerini aradım. Görüşmemde temsilci bana ürünün ancak servise gidip kontrol edilip, müşteri kaynaklı mı değil mi ona bakılacağını ve sonrasında müşteri kaynaklı ise ücretli olarak tamir, ürün kaynaklı ise ücretsiz olarak tamir yapılabileceği bilgisini vermiştir. Ben arızalı olan bir ürünün tamirini istemiyorum. Sıfır ürün almışım, neden tamir görsün? Tamir edildikten sonra tekrar arızalanması çok muhtemel. Değişim istediğimi belirttim fakat mümkün olmadığını belirtti. Migros'un değişim/iade için istediği form da iletilemiyor. En yakın yetkili servise bakıldı, Beykoz'da oturuyorum en yakın servis toplu taşıma ile bana 2 saat uzaklıkta olan Sancaktepe'de görünüyor. Böyle bir şey olamaz. Ben aldığım sıfır ve garantili ürünün kendi arızası sebebi ile elimde ürünle birlikte neden 2 saatlik yol gideyim ki? Marka olarak sattığınız ürününüzün arkasında durun ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekeni yapın lütfen. Aldığım yerden iadesini veya değişimini sağlatmak için destek bekliyorum. Ayrıca Sancaktepe servisinin bana verilen telefon numarası da kapalı, ulaşamadım.

17 Ocak 2024 22:52

Şikayetime hala Kumtel firmasından geri dönüş yapılmadı, çözüm üretilmedi.

22 Ocak 2024 12:37

Bir hafta önceki şikayetime hala çözüm üretilmedi, geri dönüş yapılmadı. Aşağıda beni yönlendirilen sancaktepedeki Kumtel servisine benim evimden gitmem zaten aldığım ürünün parası kadar yol masrafım olması demek. Firmanızdan acilen aldığım yerden iade veya değişim için destek bekliyorum. Bir haftadır firmanın ilgisizliği ve sorumsuzluğu yeter. Aşağıda daha önceki şikayet kayıtlarım mevcut. Cevap verirken klasik kopyala yapıştır şekilde cevap yazmayın. Aşağıda bir önceki şikayet kaydımda yazdığınız gibi firmamız en kısa sürede geri dönüş yapacak yalanınıza kanmıyorum. Sıfır ürün aldım bin pişman oldum ürünün peşinde rezil ettiniz resmen. 4 gün öncesinde de Kumtel firmasına mail attım geri dönüş olmadığı için. Merhaba; Kumtel Fanlı Isıtıcı Hk. Mağduriyetimin giderilmesi için desteğinizi rica ederim. Müşteri hizmetleriniz üç gündür şikayetim ile alakalı hiçbir şekilde geri dönüş yapmamıştır. Aldığım ürünün kusurlu ürün olduğunu belirtmeme rağmen müşteri hizmetlerini kendim aradığımda bana tamir seçeneği sunulmuştur. Sıfır olarak aldığım ürünü tamir edilmesini kabul etmemekteyim. Almış olduğun yerden değişim veya iade edilmesini rica ederim. Şikayetimin içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. “30.12.2023” https://www.sikayetvar.com/kumtel/kumtel-isitici-fan-calismiyor Maile de geri dönüş yapılmadı. Normal şartlarda ürünün değişimini istiyordum fakat firmanın bu sorumsuzca, umursamazca geri dönüş yapmamasından dolayı ürünü iade etmek ve ücret iadesi talep ediyorum. Bir daha asla Kumtel ürünlerini tercih etmeyeceğim.

05 Mart 2024 20:10

Firmanızın hala bir tane geri dönüş yok. Çözüm bekliyorum.

Dilek
30 Aralık 2024 10:54
Kumtel Isıtıcı Sorunu Ve İade Zorluğu
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
03 Mart 08:37
Halis sonucu yetersiz buldu

Halis
26 Kasım 2024 18:59
Kumtel Isıtıcı İade Ve Değişim Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
10 Kasım 2023 09:24
Gözde sonuçtan çok memnun

Gözde
17 Kasım 2024 21:17
"Teşekkür ediyorum, sorunum halloldu"
Kumtel Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru