Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
30 Ağustos 2024 13:21

Trendyol'dan Kumtel şarjlı dikey süpürge aldık fakat kazayla şarj adaptörü bozuldu, Dolayısıyla süpürgeyi kullanamıyoruz. İnternet üzerinde diğer süpürge modellerine ait adaptörler satılmakta fakat bu modelin adaptörü mevcut değil. Kumtel'in resmi internet sitesine girdiğimizde üründen mevcut değil, bütün servisleri aradık yapılamaz yedeği yok denildi tamir edilmiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım ürünün para iadesini ya da yenisini istiyorum

08 Eylül 2024 11:23

Şarj adaptörü yapılmıyor yedeği yok servis ilgilenmiyor müşteri hizmetleri oyalıyor şikayetçiyim aramama rağmen hala geri dönüş yapmadı Kumtel çok kötü bir markasın memnun değilim hemen bozuluyor eşyalar 2. Defa yazışım Tüketici Hakları Mahkemesine şikayet dilekçesi vereceğim

30 Ağustos 2024 15:25 (Şikayetten 2 saat sonra)
Dilek
09 Eylül 2024 16:07

Henüz benimle iletişime geçilmedi aramadılar süpürge kullanılamaz halde bekliyor mail adresine yazdım dönüş olmadı bu marka kadar hemen bozulan başka marka yok herhalde

Derya

Bizde aynı şekilde marketten aldık süpürgeyi kızım çektiği gibi koptu arıyorum bulamıyorum paramızla bile satmıyorlar yedek kabloyu

Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Süpürge Adaptörü Hiçbir Yerde Bulunamıyor

Belgin
13 Temmuz 17:50
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Şarjlı Süpürge İçin Yedek Parça Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

Ramazan