11 Nisan

09.12.2021 tarihinde Kelebek Mobilya'dan (Üçer Dayanıklı Tüketim Mal. Gıda Mob. Ve İnş. Paz. Tic. Ltd. Şti-Sancaktepe/İSTANBUL) almış olduğumuz 2 adet üçlü ve 1 adet berjer Welmont model koltuk takımı tarafımıza teslim edildi. 3lü koltuğun birinin sırt kısımında yapıştırıcı izi mevcuttu. Sonrasında diğer 3lü koltuğun lastik bağlantılarında problem oldu ve servis koltuğun alt tablasını alarak, tamir için atölyelerine götürdü ve yaklaşık 3 hafta süre geçtikten sonra tarafımıza teslim ettiler. Her iki 3lü koltuğun yüksekliği ölçüldüğünde, 2cm kadar fark olduğunu tespit ettik. Servisten gelen koltuğun sağ kol kısmı profile uyumlu olmadığından saplama vidalar ile profile zorla montajı yapıldı ve sonrasında beklenen oldu. Koltuk kolu profilden ayrıldı ve kumaşının bir kısmı da yırtıldı. Yaklaşık 2 aydır kolsuz koltukta oturuyoruz. Ayrıca atölyeden gelen koltuğun oturma yerinde de 0,5 cm civarında kumaşta bir delik mevcuttur. Kolun kırılmasından sonra, Kelebek Mobilya'dan servis talebinde bulunduk. Yaklaşık 2 hafta sonra teşrif ettiler, gelen servis personeli gerekli fotoğrafları çektikten sonra bize dönüş yapılacağını ileterek adresten ayrıldı. İki hafta sonra, Kelebek teknik servisi kumaş değişiminin uygun görüldüğü bilgisini verdi. Ancak şu anki kullanmış olduğumuz kumaşın üretimde olmadığını dolayısıyla mağazada bize sunulacak kumaş ve renklerden birinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Mağazaya gittiğimizde bakmış olduğumuz kumaş model ve renklerinin kalite ve renk olarak bize hitap etmediğini belirttiğimizde bizi tekrar servise yönlendirdiler. Servis ile iletişime geçtiğimizde (iletişim de sadece WhatsApp ® yazışmasıdır. Telefonu cevaplama tenezzülünde bulunmuyorlar) müşteri hizmetlerine yönlendiriliyoruz. Kelebek müşteri hizmetlerinden 8000601948 numaralı şikayet kaydı oluşturulmuştur. 1. Kelebek gibi kurumsal olduğunu düşündüğümüz bir firmada birkaç keten kumaş ve 5 adet renk seçeneği olan eski kumaşlar mı var? 2. Mağaza, servis ve müşteri hizmetleri arasında bir sarmalın içinde sinir harbi yaşamak zorunda mıyım? 3. 15 aylık ve gün içinde kullanılmayan koltuğun bu duruma gelmesi ne kadar normal? 4. Koltukların istediğimiz renk ve kumaş seçeneği ile kaplanmasını ve tamiratının (kolu ve sünger yüksekliği ve döşemesi) iyi bir şekilde yapılmasını, aksi durumda da koltuk takımının en az muadili ya da bir üst modeli ile değişimini talep ediyorum. Gereğinin ivedilikle yapılıp aynı şekilde tarafıma bildirilmesini rica ederim.

Kelebek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 35 dk 39 sn
Kelebek Mobilya Logo
11 Nisan 19:30
Mahmut
12 Nisan 09:18

Bu standart mesajı yazmadan önce yazmış olduğum yazıyı okusaydınız yukarıda vermiş olduğunuz numara ile zaten iletişime geçildiğini ancak sonuca ulaşılamadığını ve de ulaşılamayacağı düşünüldüğünden konunun bu platforma taşındığını anlamanız zor olmayacaktı. Ekiplerinizin bize sunmuş olduğu çözümler bizim için bir çözüm statüsünde değil maalesef. Her arayan Kelebek çalışanı bir ağız birliği yapmış gibi sınırlı sayıda ve istediğimiz statüde olmayan kumaşı bize öneriyor. Bu öneriyi anlıyoruz sürekli aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok. Ancak o kumaşları istemiyoruz. Koskoca kurumsal bir firma olduğunu düşündüğümüz Kelebek Mobilya 30 m tay tüyü kumaşı mı bulamıyor yoksa biz mi bu firmayı gözümüzde büyütüyoruz? Lütfen yapıcı çözümler için iletişim kurunuz.

Kelebek Mobilya Kelebek Markasının Sorumsuzluğu

34 dakika önce

1,5 sene önce Kelebek mağazasından aldığımız ve 75 günün sonunda defalarca şikayet üzerine zar zor teslim edilen 2 adet laris üçlü koltuk takımı aldıktan 2 ay sonra tamamen tüylendi. Servis gelip makine ile tüylenmeye temizledi. 5-6 ay geçtikten sonra aynı sorunla tekrar karşılaştık. Gelip kumaş değ...

Kelebek Mobilya Defolu Ürün Teslimi

1 hafta önce

Kelebek Mobilya'dan ağustos 2022 de koltuk takımı aldım. 2 ay sonra teslim edilen koltuk kumaşı defolu olduğu için servis kaydı açıldı. Servis kumaş değişimi istedi. Sipariş verilen kumaş fabrikadan 10 ayda servise ancak ulaştığı söylenilerek koltuk takımı 26 temmuzda servise alındı. Servise alan gö...

1 Yorum

Esra

6 ay önce MASKO kelebekten aldığımız ürünün sıkıntısı ilk günden başladı aldığımız ürünün her bir ayağı farklı geldi destek ayakları farklı bir renkte kumaşta deformasyonlar meydana geldi en önmlisi ise gıcırtı ve süngerlerinin her birinin farklı sertlikte olması ne iade alınıyor ne değişim 4. Teknik servisi arayşımız o kadar pişmanızki

Kelebek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı