02 Ekim 2023 22:48

Kelebek Mobilya'dan evim için yatak odası oturma grubu ve yemek masası aldım. İlk ürünler geldiğinde ürünleri demonte bir şekilde bıraktılar. Kurulmayacak mı diye sorduğumuzda başka bir ekip gelip başka zaman kuracak dendi ve öylece bırakıp gittiler. Biz ürünleri aldığımız mağazayı aradık ve durumu anlattık, normalde getiren ekip kuruyor dediler. Öğrenip bize dönüş yapar mısınız dediğimizde tamam dediler. Dönüş yapan olmadı. 4-5 kez biz aradıktan sonra ekibi akşam 8'de gönderdiler. Gece 1'e kadar kurulum yapıldı. Komodinin bir tanesinin parçası eksik çıktı, onu kurmadılar. 2 hafta sonra yapılır dediler. Tamam dedik, diğer ürünleri inceleme fırsatımız olmadı.

Çok geç bir saatte bittiği için ertesi gün ürünleri incelediğimizde yemek masasının sandalyesinin lekeli olduğunu gördük. Tek bir yerinde değil, 3-4 yerinde lekeler var. Gardırop sürgülü kapılı, sürgüsü çok zor bir şekilde hareket ediyor. Takılıyor, kapağındaki aynada da çizik var. Dolap kapakları her bir kapak 2 parçadan oluşmakta ve orta kısımları oturmamış, aralarda boşluklar var ve kapaklarda lekeler var. Kuruluma 9 Eylül'de gelindi, 10 Eylül'de diğer sorunlarda bildirildi. 2 hafta içinde problemin çözüleceği söylendi. Mail atıldı dendi, mağazadan 2 hafta geçtikten sonra çözüm merkezini aradık, böyle bir mail yok dendi, tekrar bir süreç başladı. 2 Ekim'de geleceklerini söylediler, fakat ne gelen ne de arayan oldu. Paramızla rezil olduk, üstelik X herhangi bir mağazada değiller. Koskoca Kelebek Mobilya bu şekilde çalışıyorsa gerisini siz düşünün.

02 Ekim 2023 22:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Burakcan sonuçtan memnun değil

27 Haziran 2024 18:55
Kelebek Mobilya Kelebek Mobi Şikayet
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 17:37
Çelik sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 11:15

03 Aralık 2024 00:50
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya'dan Aldığım Gardırop Sürekli Kırık Ve Eksik Parçalarla Teslim Edildi, Çözüm Sunulmuyor

25 Nisan 2025 16:58

Kelebek Mobilya Kategorileri