04 Eylül 2024 15:14

Düzce Karaca Mağazasından almış olduğum Karaca 50. Yıl İmza Koleksiyonu Trinity çelik tencere seti ilk kullanımda kararma ve lekelenme yaptı. Ürün yıkandığında da çıkmıyor, basit bir kararma değil. Ürünün değişimi talep ettiğimde servise gönderilmesi gerektiği, internet sitesi üzerinden servis talebi oluşturmam söylendi. Ancak siteden kayıt genel bir arıza sebebiyle oluşturulamıyor. Telefonla aradığımda da şikayetimi dile getirebileceğim biriyle konuşamıyorum, otomatik seçimlerle yönlendirilip sonunda internet sitesinden yapabileceğime dair telesekreter kaydı dinletip görüşmeyi sonlandırıyorlar. Ürünü Düzce'den satın aldım ama Bilecik'te ikamet ediyorum. Kurumsal firma olması nedeniyle Türkiye'nin her yerinden sorunsuz işlem yapılabileceği vaadi olduğu için aldım. Sözde böyle bir hizmet var ama ulaşabilmek ve kullanabilmek büyük sorun. Ürünü bir kere Bilecik Karaca mağazasının yardımıyla kaplama hatası açıklamasıyla servise gönderebildik ama değişim ya da para iadesi seçeneği sunulmadan temizlenerek ürün geri gönderildi. Tek kullanımda yine kararma yaptı.
Ürünü 30 Ağustos 2024 tarihinde aldığımız yere Düzce Karaca mağazasına götürdük, değişim ya da para iadesi talep ettik ama yine servis talebi oluşturmamız gerektiği söylendi, kendilerinin yapması durumunda değişim olması durumunda yine Düzce mağazasına gelerek teslim almam gerekeceği söylendi ve bu işlemi Bilecik ilindeki bir Karaca mağazasından yapabileceğim söylendi ve ben gereksiz yere Düzce iline gitmiş oldum. Bilecik Karaca mağazası bunun yapılamayacağını, ürün iade ve değişimlerinin satın almış olduğunuz mağazadan yapılması gerektiğini söyleyip işlem yapamayacaklarını belirttiler.
Sonuç olarak aldığım ürün ile alakalı işlem yapacak muhatap bulamıyorum. Ne Karaca ilgileniyor ne de mağazaları. Karaca markasına güvenerek almış olduğum üründen hiç memnun kalmadım ve değişim olması durumunda yine ayıplı/hatalı ürün gönderilmesi durumunda aynı sorunları yaşayacağımdan para iadesi yapılmasını istiyorum. Ürün faturası ve resimlerini ekliyorum.

03 Nisan 2025 00:32
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 19:01
Karaca Züccaciye Karaca Marka Tencerenin İçi Karardı
Karaca Züccaciye Karaca Marka Tencerenin İçi Karardı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 11:38

19 Haziran 2025 20:14