Karaca Robotea 4 İn1 Bağlantı Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama!

2 Şubat 2024 21:5628.384

Yorumlar(5)

17 Şubat 20:46

Aynı sorun bende de vardı uygulamayı sildim tekrar yine kurdum üye girişi vs girdim düzeldi

3 Kasım 2024 22:00

Aynı sorunu bende yaşıyorum uygulamadan açtığım zaman devreye girmiyor ama bildirimler geliyor Merve hanım nasıl bir yol izlediniz düzeldi mi sizin

15 Eylül 2024 01:12

Merve hanim bağlantı için su kaynatma tuşu ile birlikte yanılmıyorsam mama suyu tuşuna aynı an da basmanız ve basili tutmanız gerekiyor eğer hala sorun devam ediyorsa

7 Mart 2024 12:34

Bu sorun cihazla alakalı değil, Karaca'nın sunucusunda. Aynı sorun bende dahil birçok kişi farkında olmasa da yaşıyor. Aslında cihaz sunucu ile bağlantı kuramıyor oysa ki modem arayüzünde local de her zaman bağlı. İşini düzgün yapmayan arka planda ki donanımcı ya da yazılımcılar. Madem yapamıyor lar Homend gibi tuya altyapısını kullansınlar. Bu kadar sorunla uğraşmamak adına. Her iki markayı da kullandım ve Karaca Connect çok sorunlu, Homend Smart Royaltea Wi-Fi ise tuya altyapısını kullanan ama 1 mm lik bir kablo ile rezistansı 2500 watt ile çalışmasını bekleyen kısaca üretim kalitesini Plus Plus düşüren markadır

Tümünü Gör
Karaca Çaycı Su Kaynatma Problemi Ve Çözüm Sunulmaması

Karaca Çaycı SuKaynatma Problemi Ve Çözüm Sunulmaması

Sümeyye
Karaca Çaysever Sürekli Bozuluyor

Karaca ÇayseverSürekli Bozuluyor

Fatih
Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Yine Arızalı Ürün!

Karaca ÇayseverRobotea Pro Connect 4 in 1 Yine Arızalı Ürün!

Alper
Karaca Çaysever Pişmanlık