Fatih sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 13:52

Van İstikbal Reya mobilyadan aldığım retro koltuk takımı teşhir çıktı. Israrla teşhir ürünü satmak istediler kabul etmedik fabrikadan yeni sipariş oluşturduk dediler hatta teşhir daha ucuz olmasına rağmen sıfır ürün sipariş ettik. 2.5 ay sonra gelen takım yıpranmış ve kirli bir şekilde geldi. Kaç defa düzeltilmesini talep ettiysek de oralı olmadılar. Üstelik ödediğimiz miktarla bize kestikleri fatura arasında 4000 TL lik bir fark var bizden fazla para almışlar. Sorunu çözmeyince Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptık. Van İstikbal Reya'dan alışveriş yapacaklar dikkat

05 Mart 2024 13:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Fatih
Fatih
05 Mart 2024 22:22

Öncelikle verdiğiniz numarayı defalarca aradım, kesinlikle bir çözüm yolu üretemediler, ve ne dediysem şubeyle görüşün dediler. Bu kadar kurumsal bir firmanın Diyarbakır'daki ana bayii dahil çaresiz kalması ilginç

12 Mart 2024 09:09

Şeref
Şeref

Van İstikbal reya mobilyadan aldığım nova koltuk takımı gayet güzel ve şık hatta en önemlisi çok sağlam olması beni fazlasıyla memnun etti bunun yanında önemli olan ilgi alaka çok iyiydi. Satış personelleri çok güler yüzlüydü bir de ilgi ve alakası çok iyiydi. Benim için zaten önemli olan ilgileriydi. İlgi çok iyiydi ve bunun yanında aldığım mobilya da çok iyi çıkınca gayet memnun kaldım.

14 Temmuz 2024 12:35

03 Temmuz 2024 12:45