İstikbal Yatak İadesi İstiyorum

20 Ocak 2024 15:51

Hatay'da yaşıyoruz. Depremde evimizden eşya çıkaramadığımız için paramızı denkleştirip 6-7 ay sonra Eylül ayında İstikbal'den Nova baza, başlık ve Graphene Premium yatak aldık. Ürünler Osmaniye'den geldi. Kullanmaya başladık ancak yatak yüksek ve rahatsız ediciydi. Uyku, benim ve eşim için sıkıntılı bir süreç haline geldi.

Bayiden yatak değişimi talep ettik. Yaklaşık 1,5 ay bekletildik ve farklı bir ilden gelecek yatak nedeniyle problem yaşadık. En sonunda Sleepwell Energy modelini aldık ancak bu yatak da rahatsız ediciydi. Deprem nedeniyle yaşadığımız travma, bu yatakla daha da arttı. Eşim her döndüğünde başım dönüyor ve yatakta yatmak istemiyorum.

İstikbal'den aldığımız yatak aşırı derecede sallanıyor, yatağın ortası kenarlara göre daha sert. Belimiz ağrıyor. Zaten aylardır rahat uyku uyuyamazken bir de yatağın rahatsızlığı ile uyku uyuyamaz olduk.

Yeni yatak alacak paramız yok. Sizlerden ricam iadesini sağlamanızdır. Gerçekten rahat aşırı rahatsız. İstikbal gibi kurumsal firma için bize yapacakları para iadesinin bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Ama bizim yeni bir yatak alacak paramız yok!

03 Mart 2024 20:39

Hatay Antakya'da depremden dolayı Eylül ayında aldığım yatamadığımız için değişim talep ettiğim İstikbal yatağımız aralık ayında değişti. Biz bu yatakta ciddi sıkıntı yaşadık. Bel fıtığımı tetiklediğinden i ağrılarım arttı. Depremde evini eşyasını kaybeden biri olarak zor bela aldığımız bu yatağı ilk defa değiştirmenin mağaza inisiyatifine bağlı olduğunu söylediler. Ki memnuniyet garantisi var dedikleri için almıştık. Şimdi hiç yatamadığımız, ağrılar sebep olan bu yatağı iade etmek istiyoruz. İletişime geçen kimse yok, kaç defa aradım kaç defa şikayet yazdım hiçbir dönüş alamadım. İstikbal markası bu kadar mı kurumsal?

Ek
Ek
20 Ocak 2024 15:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Betül
Betül
23 Ocak 2024 13:01

Daha önce aradılar konuşurken hat kesildi. Telefon kapandı. Sonra ne arayan ne soran oldu. Kurumsallık bu mu acaba?

14 Şubat 2024 14:04

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

İstikbal Graphene Premium Yatak

10 Kasım 2023 11:41
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Premium Yatak Kabusu

06 Ekim 2024 22:14

Teşhirdekiyle Aynı Olmayan Yatak Nedeniyle Yaşadığım Uyku Sorunları

26 Nisan 2025 13:00
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 07:57
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesine Güvendiğimiz Yatak Çöktü, Mağduriyetimiz Giderilsin!

22 Ocak 2025 10:10

İstikbal Kategorileri