07 Şubat 2024 21:25

İstikbal bayisi olan Cevizli deki miraç MOBİLYA'dan 9 ay önce almış olduğum 2 kişilik koltuk çökme yapmıştır.
21 Ocak 2024 tarihinde. Koltuğu almış olduğum firmaya sorunumu anlattım. Bayideki beyefendi servis kaydı açtı ve bana 42519215 numaralı servis kaydımın yapıldığını, servise gelmeden önce, servis personelinin bizi arayıp geleceklerini söylediler. 1 Şubat Perşembe günü gelmediler. Ertesi gün servis yetkililerle görüştüm. Telefon numaramı yanlış kaydettikleri için bana ulaşamamışlar. Ş**** bey ile irtibatı sağlayıp 5 Şubat perşembe günü geleceklerini söylediler. 5 Şubat öğlen saatlerinde tekrar servisi arayıp teyit aldım. 2 gün geçti arayan yok soran yok. Bu komedi filmi ne kadar sürer bilmiyorum ama sabırla bekliyorum. Mağdur olmak bir kenara, organize o olamayan bir İstikbal firmasından insanı soğutuyorlar. Bütün bilgilerim firmada mevcut. Bakalım ne zaman dönüş yapacaklar.

07 Şubat 2024 21:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Müfit
Müfit
07 Şubat 2024 21:47

Merhaba Teşekkürler sizden haber bekliyorum

08 Şubat 2024 11:01

Çağri
09 Kasım 2023 10:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 18:39
İstikbal Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı
Hatice sonuçtan memnun

20 Mayıs 2025 23:04
"Yırtık koltuk evden alınıp yenisiyle değiştirildi. Teşekkürler..."
Teslim Edilen Yırtık Koltuk 9 Aydır Değiştirilmiyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

20 Aralık 2024 17:38
Seray sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 21:03
Mobilya Teslimatında Sürekli Sorunlar