İPhone 11 %100 Şarj Etmemesi

İPhone 11 %100 Şarj Etmemesi
Pelin
21 Temmuz 2023 11:00

iPhone 11 ve iPhone 6 Plus olarak iki tane Apple ürünüm var. Birisi iş telefonum, diğeri ise bireysel telefonum. Her ikisini de kullanıyorum ve her ikisini de iPhone 6 Plus'un orijinal şarj aletiyle şarj ediyorum. Ancak iPhone 11 ürünümde kendi kendine şarj kesiliyor. %94'te, %80'de, %73'te herhangi bir şarj etmiyor. Şikayetimi Apple desteğe bildirdim. Pil sağlığınız açıksa kapatın korumaya alıyordur, ondan şarj etmiyordur dediler. Sabah kapatmıştım. Şarja taktım, yine aynı sorun oldu. Bir haftayı bulur alışması gerekiyormuş dediler. Bekleyin dediler. Bir hafta geçti, yine aynı durum. Telefonum hiç %100 görmüyor. Son 2 gündür %75'ten fazla şarj etmiyor. Bugün yine canlı desteğe bağlandım. Müşteri temsilcisi sürekli hava şartları, hava sıcaklığı vs. gibi şeylerden bahsediyor. Ben de diyorum ki, bakın ben sokakta çalışmıyorum, klimalı bir odada çalışıyorum. Sıcaklık problemi yaşamıyorum. Ayrıca çevremde iPhone kullanan herkese sordum, böyle bir sorunları yokmuş. Benim şehrimde aynı koşullarda olan hiçbir iPhone hava koşullarını anlamıyor da sadece benim telefonum mu çok akıllı? Sıcaklık problemi yaşamıyorum, klimalı ortamda telefon kullanıyorum. Ayrıca aynı sorun iPhone 6 Plus'ta olmuyor. Sadece iPhone 11'de oluyor. Diyorum ki, yine durup durup hava durumu, sıcaklar vs. diyor müşteri temsilcisi. Yardımcı olmak istemiyorlar mı, yoksa bu iPhone'un belli bir planı mı var? Telefon iyi şarj edilemesin, telefon ömrü azalsın da hemen yeni modellerini alalım mı? Umarım bu problemin çözümünü bulursunuz.

Pelin
19 Temmuz 2023 08:51
iPhone 11 %100 Şarj Etmemesi
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
31 Temmuz 2024 16:56
iPhone Apple Sorunu Testlerinde Çıkmıyor
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
21 Eylül 2023 08:45
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
18 Ekim 2023 00:12
Osman sonuçtan hiç memnun değil

İphone 12 Şarj Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Osman