Erkam sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Teslimat Karmaşası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

21 Kasım 2024 00:23

12 Kasım 2024 saat 01:01’de Hepsiburada uygulamasından, Hepsiburada satıcısından PS5 siparişi verdim. Siparişi verirken kargo tarihi 27 Kasım, teslimat tarihi ise 2 Aralık olarak belirtilmişti. Ancak bugün, yani 20 Kasım itibarıyla aynı ürünü yeni alacak müşteriler için teslimat tarihinin 25 Kasım olduğu görülüyor.

Bu durumu müşteri hizmetlerine sorduğumda maalesef tatmin edici bir yanıt alamadım. Biz ürünü hediye çeki kullanarak aldığımız için mi böyle bir durum yaşanıyor diye sorduğumda, bunun sebep olmadığını belirttiler, ancak bu açıklama da yeterince ikna edici değildi. Süreci hızlandırmak istediğimizi ifade ettiğimizde ise “İsterseniz siparişi iptal edelim” gibi sorunu çözmekten ziyade süreci daha da uzatacak bir öneri ile karşılaştık.

Hepsiburada gibi büyük bir platformdan böylesine bir teslimat karmaşası ve müşteri hizmetlerinin yetersizliği kesinlikle beklemezdim. Sipariş sürecinin hızlandırılmasını ve bu mağduriyetin bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

21 Kasım 2024 00:32 (Şikayetten 8 dakika sonra)

21 Kasım 2024 20:35
hepsiburadada-teslimat-karmasasi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-3.jpg
hepsiburadada-teslimat-karmasasi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
hepsiburadada-teslimat-karmasasi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.jpg

Şikayetin ardından geçen 24 saatin ardından değişen tek şey, Hepsiburada satıcısının soru sorma seçeneğini kapatması.

23 Kasım 2024 14:07
23 Kasım 2024 23:18
hepsiburadada-teslimat-karmasasi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.jpg

Merhaba, 12 Kasım saat 01:01'de siparişini verdiğim ürünle ilgili tek bir sorum var ve hala buna yanıt alamadım: Neden aynı ürünü daha geç sipariş edenlerin ürünü daha erken teslim ediliyor? Cevabını merak ettiğim tek ve açık bir soruyu, maalesef şimdiye kadar tatmin edici bir şekilde yanıtlayamadınız. Sürecin mantığını ya da yaşanan gecikmenin sebebini açık bir şekilde öğrenmek istiyorum.

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
26 Kasım 2024 13:20
Osman sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 17:48
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
19 Mart 2025 20:40
Hepsiburada'da Hatalı İptal Ve Müşteri Mağduriyeti
Hepsiburada'da Hatalı İptal Ve Müşteri Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 15:54

Hepsiburada Kategorileri