Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 15:02

Hepsiburada'dan 824658368 sipariş numarasıyla 11 Mart 2024 tarihinde "Larem Mobilya Metal Kitaplık 5 Raflı Geniş" ürününden 2 adet sipariş ettim. Ürünler 12 Mart 2024 tarihinde teslim edildi. Ancak gelen iki ürünün de iskelet kısmında ciddi eziklikler, bükülmeler ve boya dökülmeleri mevcuttu. Gelen ürünlerin tamamen kullanılmaz halde olan bir adedini iade etmek için kolay iade oluşturdum. 2 gün sonra gelen Hepsijet firması 190 cm. Boyundaki ürünü 200 cm. Olduğu gerekçesiyle alamayacaklarını belirtti. Bunun üzerine tekrar talep açtım ve Horoz Lojistik firması tarafından alınacağı tarafıma iletildi. Horoz Lojistik verilen randevu tarihinde gelmedi. Akabinde her sabah arayıp randevu oluşturmaya devam ediyorlar ancak gelen giden henüz olmadı. Arada bir de nedenini anlamadığım şekilde Aras Kargo'ya teslim edebileceğime dair de bir mesaj geldi ancak Hepsiburada sipariş iade sayfasında hala Horoz Lojistik tarafından alınacağı bilgisi ve kodu görünüyor. Netice olarak 16 gün geçmesine rağmen hala ürünü teslim almaya gelen kimse yok. Hepsiburada her zamanki gibi müşteri temsilcileri arasında top çevirerek sorunu çözmemek için uğraşmaya devam ediyor. Sorunların çözümsüzlüğü konusunda gittikçe uzmanlaşan bu ticaret platformunun da yakın zamanda tedbir almazsa, sonunun batmaz denilen ama batmaktan kurtulamayan pek çok e-ticaret platformuyla aynı olacağının aşikar olması bir tarafa, bir an evvel iade işlemimin gerçekleştirilmesini ve iadeye konu ürünün vaat edildiği üzere adresimden teslim alınmasını rica ederim.

28 Mart 2024 15:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Mart 2024 16:42
29 Mart 2024 12:18

Şikayetin akabinde Hepsiburada tarafından aranarak Horoz Lojistik firmasının kargo yeterli büyüklükte olmadığı için alınamayacağı bilgisini ileterek yine Hepsijet tarafından alınacağını belirtti. Hepsijet ise teslim almaya geldiğinde yine ürünün büyük olduğu için almayacağını söyleyerek almadı. Israr edince kurye Hepsijet Balıkesir yetkilisi olduğunu tahmin ettiğim Gökhan isimli şahısı arayarak durumu belirtti. Geçen sefer 200 cm üzerinde olduğu için alamayacaklarını belirten şahısa bu ürünün 180 cm. Olduğunu söyleyince de "biz 150 cm. Üzeri ürün almıyoruz, kurulduğumuzdan beri de hiç almadık" dedi. Ancak neticede hiçbir şey değişmedi. Ürün hala teslim alınamadı.

01 Nisan 2024 11:51

Sorun hala çözülmedi, bugün bir müşteri temsilcisi arayarak ürünün adresten iade alınamayacağını bizim kargoya teslim etmemiz gerektiğini belirtti. Hepsiburada'nın bütün vaatleri yalandır. Kolay iade sistemi tuzaktır. 20 gündür kargo teslim alınamamıştır.

01 Nisan 2024 11:54

Anlamsız bir şekilde talep açıp açtığı talebi kapatmak dışında bir icraat yapamamaktadır. Gelinen noktada kolay iade yalanıyla başlayan süreç kargoyu kendiniz teslim edine dönmüştür.

10 Ağustos 2024 21:32
Hepsiburada Horoz Lojistik Zaman Kaybı