Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank R E Z A L E T İ

02 Şubat 2024 12:41

Çağın bu kadar gerisinde bir banka olamaz. Yıllardır en ufak bir işlem için bile sürekli şubeye çağrılıyorum ki o şube hiçbir zaman telefonlarını açmaz. Ümraniye Halkbank, pandemide bile beni şubeye getirttiniz. 3 günde aya gidilen bir zamanda en ufak bir mobil işlemi bile telefonla yaptıra maz siniz. Beni banka kelimesinden soğuttunuz. Dumanla haberleşilen bir marka Halkbank... Ümraniye şubesi yoğunluk bahanesiyle hiçbir zaman telefonlarına cevap vermiyor. Oysa şubeye gittiğinizde öyle uzun kuyruklar olmadığını görebilirsiniz. Çünkü yalan... Diğer bankalar la da çalışıyorum onlar da böyle bir sorun yok. Yoğunluk dediğin zaten belirli bir zaman içindir. Yıllardır yoğun olmayı başarmış basarisiz bir banka Halkbank. Ayrıca bu kadar ileri bir teknoloji doneminde en ufak bir saçmalık için bile sürekli aynı cümleyi duyuyorsunuz. Bunun için şubeye gitmelisiniz, şubenizle görüşme lisiniz. Hayırdır sebep? Siz teknoloji kullanamıyorsunuz ve de beceriksizsiniz diye neden şubeye gidiyorum. Benim zamanım sizinkinden daha kiymetli. Kurtulmak için hesabımı kapattırdım. Tabi bunun içinde şubeye gittim. Tam yarım günümü aldı. Ve ne ilginç ki bu kapalı hesaba hala para gönde ri le biliyor. Hesap ı kapattırmıştım nasıl para gelir diyorum demek ki kapanmamış diyorlar. Peki ben yarım günü mu dene harcadım. Kapatamadığınız şey rögar kapağı değil hesap. Neyini beceremediniz. Simdi hesaba gelen parayı gönderene iade edin diyorum. Biz bilgilerinizi göremiyoruz diyor ve tabii ki bunun içinde şubeye gitmek gerekiyor. Çağın bu kadar gerisinde be ce r ı k siz ilkel bir banka olamaz. Olmamalı. Müşteri hesap kapatarak bile sizden kurtulamıyorsa ne yapsın. Yine şubeye mi gitsin. Herkesi süneye çağırırsan o şube yoğun olur bunu aklınız almıyormu. Sizi Allah'a havale ediyorum dilerim kapanır insanların sırtından inersiniz. Dilerim Halk gibi değerli bir sıfatı hak etmediğiniz gerçeği ile yüzleşir devlet bankası gibi devletin malı olursunuz.

02 Şubat 2024 13:29 (Şikayetten 47 dakika sonra)

02 Şubat 2024 16:02
Erkan
02 Şubat 2024 16:44

Mesele buradaki şikayetlere cevap vermek değil şikayetin sebeplerini ortadan kaldırmaktır, yani çözüm. Ben tatmin edici bir çözüm bulamadığım için banka ile olan ilişkimi kesmeye çalışıyorum, inşallah bunu başarabilirim. Çözüm hiç bulaşmamak.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 22:43
Enes sonuçtan memnun

15 Nisan 22:47

23 Mart 2024 08:17

Halkbank ATM'de Kaybolan Para Ve İlgisiz Müşteri Temsilcisi Mağduriyeti

Gülşah
28 Mayıs 13:44
Beyten sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank ATM İşleminde Yaşanan Sorun Ve Geri Dönüş Eksikliği

Beyten