Garanti BBVA Hesap Açamıyorum Tavsiye Edildim Sebepsiz Yere!

14 Ağustos 2024 15:21

Koskoca Garanti Bankası hayatımızla ve geleceğimizle oynuyor! 2-3 yıl önce Garanti Bankası benimle çalışmak istemediğini iletti. Hiçbir sebep ve gerekçe göstermeden tasfiye edildim. Hiçbir yasadışı ve yasak olmayan bir işlem yapmadım, ellerinde bunu yaptığıma dair bir gerekçe de yok. 24 yaşında bir gencim, gireceğim iş yeri Garanti Bankası ile anlaştığı için Garanti hesabı oluşturmamı istiyor ve ben bunu yapamıyorum. Şubeye gidiyorum, kimse yardımcı olmuyor. Tek dedikleri şey kalıcı tasfiye, düzelmez. Neden diyorum, biz de bilmiyoruz diyorlar. Yapılan çok büyük bir yanlışlık, ayıp! Bunun acil düzeltilmesini ve beni mağdur etmemenizi rica ediyorum.

15 Ağustos 2024 14:30

5 çalışan var 5 dakika da bir masadan kalkıp molaya gidiyorlar içeride 40 tane müşteri bekliyor böyle bir rezillik başka hiçbir şube de yok oturanda zaten kalkamıyor ya bilgisizler ya da işlerine gelmiyor günü geçiştirmek derdindeler aşırı düzensiz bir şube kabadayı bir güvenlik yaşanan olumsuzluğu fotoğrafını çektim kabadayı tarzı gelip fotoğraf çekmek yasak dedi ve silmemi istedi işlerine geldiği gibi her şey garantiye yakışmayan bir çalışan topluğu ve düzensizliği mevcut.

profile profile

Garanti Bankası'nda Hesap Açma Sorunu Ve Mağduriyet

13 Ekim 2024 21:55
Şeyhmus sonuçtan memnun değil

Garanti BBVA Banka Tasfiye Kaldırma!

29 Eylül 2024 23:50
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Beklenmedik Müşteri Tasfiyesi!

04 Ocak 2025 13:12

25 Kasım 2023 22:59