Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Müşteri Limitim Görünmüyor

01 Ağustos 2024 11:19

Garanti Bankası üzerinden defalarca aranmamın üzerinde kredi kartı almış bulundum. Müşteri temsilcilerine nasıl bir baskı uyguluyorsa banka artık insanlar arayıp ne olur kredi kartı alın gerekirse sonra iptal edersiniz diyorlar. Neyse kredi kartı aldım dedim Bonus özellikli kullanırız. Tüm bankalar istediğim kadar limit vermesine rağmen herhangi bir limit sorunum olmamasına rağmen 1200 liradan 1 lira daha fazla limit arttırım yapmıyor bu banka. Görüştüğümde ise müşteri limitiniz tanımlanmamış diyorlar. Şube müşteri temsilcisine müşteri temsilcisi ise şubeye gönderiyor. Tamamen iş bilmezlik. Zorla arayıp talep oluşturdum. Talep oluşturmama dahi izin vermiyor aradığım kişiler. Benim sorunum limit değil bankanızda müşteri limitimin görünmemesi. Benim 1200 liradan daha fazla kredi kartı kullanamayacağım görünüyorsa tamam kabul ediyorum fakat başka banka en az 200 bine kadar limit teklif ederken burası 1200 liradan 1 lira dahi fazla veremiyor. Burada bir sorun olduğunu kabul etmeniz gerekiyor

Oğuzhan
Oğuzhan
19 Ağustos 2024 01:23

Bir gelişme yok arayıp doğru bir sorun var diyorlar. Ama çözümü için adım atılmıyor

Şinasi sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'ndan Yetersiz Limit Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

15 Ocak 2025 11:38
Garanti Bankası'ndan Yetersiz Limit Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 11:31
Bekir sonuçtan memnun

20 Temmuz 2025 13:47
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 13:19

Garanti BBVA Kategorileri