12 Mart 2024 21:38

Temmuz ayında aldığımız Mayfair marka salon koltuğumuzun bir kısmı Eylül sonunda, kalan kısmı ise Ekim ayında teslim edildi. Teslimatı yapan servisteki personel, yastıklardan birinin hatalı olduğunu fark ederek değişim için kayıt oluşturdu. Mart ayındayız ve biz hâlâ değiştirilecek koltuk kırlentimizi bekliyoruz. Eskişehir Yolu Dumlupınar Bulvarı'ndaki mağazayı arayarak bilgi almaya çalışıyoruz. Ancak fabrikadan, mağazadaki ürünün zaten hatalı kırlentle sergilendiği ve bizim de bu hatalı kırlentle satın aldığımızı belirten bir cevap geldi. Bu koltuk, istediğiniz parçalarla oluşturabileceğiniz ve bizim de U şeklinde tercih ettiğimiz bir model. Uzanma koltuğu iki adet ve bunların kol dayama kısımlarının yastıkları büyük. Bize teslim edilen iki uzanma koltuğu var ancak sadece bir tane büyük kırlent gönderilmiş. Gerçekten Enza'dan aldığımız ve peşin ödediğimiz koltuk yüzünden çok mağdur ve pişmanız. Dönüş yapmanızı bekliyoruz.

13 Mart 2024 08:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 14:43
Enza Home Koltuğun Hatalı Tamiri Ve Kumaştaki Kesikler

19 Eylül 2023 21:39

Hüseyin
01 Ağustos 2023 20:01
Enza Home Satış Yaparken Vadettiği Kırlentleri Göndermiyor!
Enza Home Satış Yaparken Vadettiği Kırlentleri Göndermiyor!
Münire sonuçtan hiç memnun değil

Münire
08 Temmuz 2024 11:47