Dilek sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 22:12

11.11.2023 tarihinde 1100906626 numaralı sipariş no ile Enza Home Dudullu Mağazasından Swan Koltuk Takımı aldık ve ödememizi sipariş aşamasında yaptık.
İlgili ürünler siparişte teslim tarihi 05.12.2023 olarak belirtilmiş olmasına rağmen tarafımıza 08.01.2024 tarihinde; 1 adet 2,5 lu koltuk ve 1 adet berjer olarak eksik bir şekilde 1 ay gecikmeli olarak teslim edildi. Teslim sonrası ürünlerin ayıplı ürün olduğunu tespit ettik; 2,5lu koltuk sağ ve sol minder arasında 2 cm bir kot farkı var ve berjerde de lekeler ve 2,5 cm dikiş kayması var. Mağazayı aradık ama 3 günlük arama süremizi kaçırdığımızı ve müşteri hizmetlerini aramamızı söylediler. Eksperleri geldi ve ayıpları rapor ettiler. Sonuç olarak 10 gün önce teslim edilen koltuklara tamir bakım kaydı açılmış. 02.02.2024 Cumartesi diğer 2,5lu koltuk geldi bu koltukta da aynı problemler (bariz bir kot farkı) vardı. Teslim için gelen kişilerce de bu sorun açık bir şekilde görüldüğü için ürünü teslim almadık ve iade ettik. Evde kalan 2,5 lu ve berjer koltuk için mağazadan 'farklı (Swan koltuk takımı) haricinde farklı bir ürün ile değişim yapmak ya da ürünü iade etmek istiyoruz' diye iletişim kurduk ancak mağaza bu konularda inisiyatif alamadığını ve müşteri hizmetleri ile konuyu çözmemizi istediler. Müşteri hizmetleri ise mağaza ile çözmemiz gerektiğini iletiyor. Takımı bozulmuş olan ve aynı kusurlara sahip ürünler olmasına rağmen eve teslim edilen mağdur müşteride bırakılmak için diretilirken diğeri teslim aşamasında iade alınabiliyor. Kurumsal bir firmadan sağlam bir koltuk almak için yola çıkmıştık ancak aldığımız koltukta oturamıyoruz bile. Minderlerin birleşim noktasında oturmak ise dengede kalınamadığı için çok zor. Mağdur edildik. Tasarım ödülü almış ürünleri ayıplı olarak geliyor. İvedi olarak ürünlerin iadesini talep ediyoruz.

13 Şubat 2024 15:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

16 Şubat 2024 11:42

Olumlu ya da olumsuz henüz bir cevap verilmedi

20 Şubat 2024 22:11

İnanılmaz mağduruz ve firma ayıplı ürünün arkasında durmuyor. Evimiz rezil oldu. Müşteri hizmetleri haklısınız deyip oyalıyor. Kesinlikle önermiyorum

21 Şubat 2024 21:57

Firma ayıplı ürünleri ile ilgili olumsuz dönüş yaptı. Hasarlı ürünlerine inatla sahip çıkmıyorlar aynı kusura sahip diğer ürün teslimat aşamasında iade alınırken evdekiler alınmıyor. Perişan olduk evimiz rezil oldu. Ödediğimiz paranın karşılığını alamadık. Ayıplı ürününe sahip çık Yataş!

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 23:40
Enza Home Markalı Almış Olduğum Ürünlerim 117gün Geçti Teslim Edilmedi
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 16:23

11 Aralık 2024 11:35
Yanlış Renk Ve Kalitesiz Ürün Teslimatı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 22:36
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 21:29
Enza Home Kategorileri